Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Escitil tapasztalatok,nem...

Escitil tapasztalatok,nem merem szedni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 17:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Elkezdtem tegnap. Rosszul érzem magam,nagyon alacsony a vérnyomásom tőle...Szerintem ennyi volt. Alig élek..

Pedig 4 napig csak felet kell bevenni.

Így is szedek rá gyógyszert, de ez még jobban lenyomta a pulzust és a vérnyomást 😞 .

2023. máj. 21. 12:29
 12/21 A kérdező kommentje:

Hú,hát eléggé elnyom... 18 órakor már a világomat nem tudom, olyan álmos vagyok tőle.

Hogy fogok vele éjszakázni? Éjszaka is dolgozom. Ráadásul nem is egyet,hanem kettőt. 12 óra

Valakinek tapasztalat?

2023. máj. 22. 21:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Nos? Hogyan alakult?
2023. okt. 22. 21:55
 14/21 A kérdező kommentje:

Az első 4 félszem után abbahagytam. Utána kellett volna az egészet bevenni. Így rendelte az orvos.

Voltak furcsa érzéseim tőle, már a fél szemektől is. Nem mertem folytatni.

2023. okt. 22. 22:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló, Rexetin volt és hasonló tünetek is jelentkeztek, mikor elkezdtem szedni. Kb. 2, talán 3 hét is rosszabb volt vmivel, mint mielőtt elkezdtem szedni. Aztán elkezdett kialakulni a hatás, és sokkal jobb lett.
2023. okt. 23. 18:32
 16/21 anonim ***** válasza:
És azóta egyébként jobban vagy, ha igen, mitől?
2023. okt. 23. 18:34
 17/21 A kérdező kommentje:

16!

Nem vagyok jobban. E hónapban van az 1 éves évfordulója, hogy súlyos depresszióm van. Mármint ez a diagnózisom...

De legalább nem vagyok gyógyszerfüggő.

Júliusban amúgy majdnem sikerült kijönni belőle. Csak történt valami velem, ami visszarántott. Még mélyebbre, mint voltam.

De elvagyok amúgy. Melyik nap milyen. Hol ki akarom nyírni magam,hol nem jelenleg.

Ráadásul a magánpszichológusom kirakott,a kórházba járkálok klinikai szakpszichológushoz. De az csak 40 perc havonta...1 alkalom. Nagyon kevés.

Nekem kellene 2 alkalom havonta. Az talán segítene oldani a feszültséget bennem. De ez így a semmivel egyenlő. Mire nagyjából sikerül beszélnem,már mehetek is haza...

2023. okt. 23. 18:55
 18/21 anonim ***** válasza:

Hol így, hol úgy, egyszer fent, másszor lent, de nagyon. Ismerős. 1.5 évig Rexetin ment, jó volt, de kellett is, komoly tüneteim voltak már. Előtte én sem szedtem sok évig, pedig totál depis voltam már akkor is.

Kerülöm én is a gyógyszert, amíg lehet, de néha jobb, ha van, addig, amíg muszáj. Az elvonási időszakkal együtt is.

2023. okt. 23. 19:43
 19/21 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy hiába írt a pszichiáter Frontint is,és mondta,hogy 21-kor vegyem be és menjek aludni...

Hogy? Van egy sérült gyerekem,nem tehetem meg,hogy kiütöm magam! Éjjel is lehet problémája,hallanom kell,oda kell mennem az ágyához.

De hiába mondtam a pszichiáternek,mintha nem is hallotta volna. Örülök, ha 23-kor letehetem magam. És persze 6-kor ébresztő van.

Itt ki van zárva bármilyen gyógyszer számomra. Legalábbis most.

Pénteken megyek a pszichológushoz,ott majd beszélhetek egy bő félórát. Hurrá...

Az aztán kisegít a bajomból,tényleg.

2023. okt. 23. 21:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom, h ilyen nehéz helyzetben vagy. Próbáld ki az L-triptofán port, esténként, elalvás előtt 1.5 órával egy kiskanállal (kicsit nagyobbal, mint amit adnak hozzá) beveszed, vizet iszol rá, szádban forgatod, míg feloldódik, aztán lenyeled. Segít elaludni, de nem üt ki. Napközben pedig picit jobb a hangulat, szerotonin termelést elősegíti.
2023. okt. 24. 07:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!