Hirtelen újra nagyon szélsőségesen változik a hangulatom pillanatok alatt (BPT) , ezt jelezzem az orvosomnak?
Bordenline személyiségzavarom van, szedek hangulat javítót, szorongás oldót és kvenziaxot, ami a hangulat ingadozásra van.
Az elmúlt pár hétben újra nagyon drasztikusan változékonnyá vált a hangulatom, egyik pillanatban nevetek, és nagyon felhangolt vagyok, a másik pillanatban düh kitörésem van és csapkolódok, a másik pillanatban újra minden jó, és totál pörgök, nevetek stb és közponban vagyok, közösségi ember vagyok,
Aztán megint egy pillanat múlva depressziós állapotba zuhanok, hozzám se lehet szólni vagy órákig zokogok.
Szóval tényleg pillanatok alatt változik a hangulazom, nagyon szélsőségesen, akár egy órán belül többször is,
És az egész hetem ilyen kiszámíthatatlan volt.
Ezt tudják gyógyszerrel kezelni, hogy ne legyen ennyire hirtelen és intenzív a hangulat ingadozás?
Vagy normális, fogadjam el, hogy most ez van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!