Mi miatt lehetnek ennyire szélsőséges és brutális hangulat ingadozásaim?
Az első válaszolóval ne foglalkozz, szegénynek nagyobb baja van még tőled is. Konkrétan annyira nincs élete, hogy ilyen helyeken trollkodik, itt éli ki a saját nyomorát.
A kérdésedre válaszolva:
Voltál már szakembernél? Ha nem, akkor ajánlom, hogy minél előbb keress fel egyet. Interneten lehetetlen diagnózist felállítani, így csak halkan jegyzem meg, hogy az alapján, amit leírtál nekem Borderline-szindrómának tűnik. Náluk van olyan tünet, hogy egyik nagy majd kicsattannak az energiától és a boldogságtól, másnap pedig szinte hozzájuk sem lehet szólni. Ha tegyük fel az, akkor se keseredj el. Annyi ember küzd mentális problémával, betegséggel, te magad sem gondolnád, hogy valójában hány embert érint. A borderline-szindróma gyógyszerekkel jól kezelhető. Az elején biztos nehéz lesz, mire eltalálják a számodra megfelelő gyógyszert, de utána 100%-ban normális életet élhetsz, már jól kezelhető mentális betegség, de mint mondtam, amit írtam ne vedd 100%-nak. Hangsúlyozom még egyszer, csak szakember állíthat fel diagnózist, éppen ezért minél előbb kérj időpontot. Kitartást kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!