Miért keresem mindenkben a hibát? Hangulat ingadozás, egyszer jó kedv, rá 5 perc múlva sírhatnékom van. Egyszer bunkó, flegma vagyok, máskor meg kedves és alázatos. Mi ez?
Nem értem miért. És beszélgetésnél hamar beleunok a másikba és elkezdek gondolkodni, miközben beszél hozzám rá nézek, de teljesen másra gondolok.
Pl. mi megy a tv-ben. És aztán kérdez valamit a másik, vagy a véleményemet kéri valamiről, és azt se tudom mi van, vagy hol vagyok. Miért, miről is beszélgettünk egyáltalán?
Ráadásul akkora teher, hogy soha senkivel nem tudtam beszélni arról, hogy a saját nememhez vonzódom. Még anyámnak se. Mindenki utálja a melegeket körülöttem. Azért ennyi idő után már sejtik, próbáltam egyszer egy nagyon régi barátomnak utalni rá, jó lett volna picit szabadnak érezni magam (nem akartam semmit tőle, csak jó lett volna már 30 -asan beszélni erről), de otthagyott, nem engedte hogy elmondjam.
Itt kéne hagynom az egész családot, de nem tehetem meg
#6 "a világ beteg"
A világ utál engem. 🙂 Köszi azért, hogy segíteni próbálsz.
#7 így utálnak, mi lenne ha hivatalosan, nyiltan meleg lennék? Az utcán sétálva megkéselnének? Nem kérek a megjegyzésekból sem "f.szopó búza" meg egyéb szép szavak, szép is a magyar nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!