Escitil tapasztalatok,nem merem szedni?
Én három éve szedek napi 10 mgt. Depresszióra és szorongasra. Kiválóan bevállt. Egy kicsit hizlal és nyugtat de nincs más mellékhatasa.
Miért nem mered szedni? Mitől félsz ennyire? Hidd el jobb most ezt szedni mint pszichiátriai osztályra kerülni.
Énis szedem már kb 6 éve, őszinte leszek mellékhatásaim nincsenek de semmi javulást nem érzek.(max talán annyi, hogy nem lettem meg öngyilkos) bár szerintem ezis csak pusztán mert nem merném megtenni, de ilyen gondolatokra kaptam.
20L
Akkor nem lehet túl hatásos,ha évekig kell szedni...
Nem gyógyít meg hamar? Csak folyamatosan fenntart egy állapotot?
Azért nem merem szedni,mert a covid után medrolt kellett szednem,és híztam tőle 20kg-t. N hiányzik még 20. Ez az egyik ok.
A másik személyes ok,azt nem írnám itt le.
Kérdező!
Ha nem akarod, akkor nem szeded. De jobban se leszel az fix. A te döntésed ez.
#2 válaszoló vagyok, nekem olyan gondolataim voltak/vannak mái napig amire kaptam öngyilkos gondolatok//gyilkos gondolatok// mindig féltem, hogy démonszállta leszek. És ezek mái napig fent állnak, tehàt nem nem segitett. Én már kezdem feladni.
20L
Öngyilkossági késztetés...ennek megvan az oka sajnos. Most ha beszedem,mivel lesz jobb? Semmivel,plusz még gyógyszerfüggő is leszek. Nincs elég bajom. Pont ez hiányzik az életemből,tényleg.
Csak beszélgetésre lenne szükségem. De akár magán pszichológus,akár állami,egy hónapban 1x vállal. Nagyon kevés. Ez a fő probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!