Ki mit tesz a boldogtalanság ellen?
Nekem az alvás az elkerülő mechanizmusom, de nyilván nem lehet folyton aludni így idővel szembe kell nézni a boldogtalansággal.
Mi okozza, hogyan lehetnék túl rajta?
Magától semmi nem oldódik meg ezért valamit tenni kell. Ha rajtam kívül álló vagy nem befolyásolható dolog miatt vagyok boldogtalan akkor elterelem a gondolataimat, olyan dolgokkal foglalkozok amiket szeretek, megnyugtatnak vagy jó érzéssel töltenek el.
Illetve idővel túl lehet lenni a dolgokon, amik egyszer hatalmas problémának látszanak, egy idő múltán vagy más szemszögből nézve nem is olyan nagyok.
"Lesz*arom tea" is jót tesz, citromfű minden mennyiségben, segít elaludni, oldja a szorongást.
Aludni nem nagyon tudok, mert csak járnak a gondolataim.
Iszom, netezek, filmek, sorozatok, játékok, zene hallgatás.
Régen szerettem autózgatni avagy kirándulni. Azonban nem igen volt kivel, most meg már nagyon pénzem sincs, hogy gyakorta művelhessem.
Szóval mondhatni feladtam, vagy legalább is elengedtem a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!