Mit tehetek a magány és boldogtalanság ellen?
Ez nem fog változni soha
És pontosan azért mert a férjed tudja, hogy úgy sem lépsz semmit. Elmondod neki mi a baj, ő kedveskedik kicsit aztán minden megy tovább úgy ahogy eddig. Miért viselkedne máshogy ha tudja, hogy úgy sem lépsz semerre?
Én a helyedben elmennék egy pár napra, szülőkhöz stb ha van rá lehetőség hogy érezze a hiányod és hogy komolyan gondolod hogy neked eleged van. Vagy oda raksz elé egy válási papírt hogy nem viccelsz. Megnézed a reakciót, talán 1 utolsó esélyt ha "megijed" hogy tényleg elhagyod még megérne a dolog, de ha ez is csak ideig óráig tart akkor egyértelmű a válás.
Viszont a kikapcsolódás jár mindenkinek. A férjednek és neked is. Ő nyilván megoldja, neked meg nyilván nincs kivel. Az a kérdés ha lenne társaságod és te is eljárnál kikapcsolódni arra hogyan reagálna a férjed? Lehet nem is lenne semmi baj ha te is kitudnál kapcsolódni. De nyilván nem a férjed dolga hogy barátnőt keressen neked.
Ismerkedj, munkában, neten, pl Facebookon is vannak ilyen barátnő kereső oldalak.
Ezt a problémát csak te tudod megoldani
Tipikus abuzus/birtoklo kapcsolat.
A ferjed birtoklo szemelyiseg. Elvarja hogy isteni szeretet kapjon, o legyen a mindened, massal semmit meg annyit sem hogy "szia".
De o mindent megtehet, beszelgethet akar mas csajokkal (es remeljuk ennyiben marad a dolog), elmehet hajnalok hajnalaig mindenhova.
Te meg Le. Vagy. Szarva.
Erre jobb lett volna rajonni meg hazassag elott...
De gondolom te is egyike vagy azoknak, aki szeretet meg figyelemhianyosak, esetleg egy rossz csaladi hatterrel, meg sosem volt sok baratod meg akinek igazan fontos voltal, ezert benne maradtal egy olyan kapcsolatban aminek a rossz oldalaira szemet hunytal es csak azert maradtal benne mert vegre be tudod hazudni magadnak "biztos fontos vagyok neki, vegre valaki! Biztos sosem fog elhagyni! Biztos imad engem!".
De legalabb egy jo dolgon gondolkozol: valas.
Jobb lenne elkezdeni elni az eletedet es nem egy valotlan, alomszeru illuziot eroltetni a valosagra.
1-es
"Az a kérdés ha lenne társaságod és te is eljárnál kikapcsolódni arra hogyan reagálna a férjed? "
Te teljesen elfelejtetted elolvasni azt a reszt, hogy "annó a férjem miatt feladtam mindent, a féltékenysége miatt a munkahelyem is csak egyedül vagyok, mert ha valakivel csak beszélni mertem, már megjegyzést tett érte. (ugyanott dolgozunk)"
Írhatsz nekem pl.! (Úgyis ismerkedős kedvemben vagyok mostanában...) Próbálok másokkal is szórakozási, ismerkedési lehetőségeket keresni. Közben egymásnak segítenénk a nehézségekkel való megküzdésben.
Ui: én nem vagyok pletykás típus, tudok titkot tartani. Remélem, hogy legfeljebb kb. tíz egynéhány évvel vagy fiatalabb nálam - az sem baj.
Üdv:
47/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!