Más is magányosnak érzi magát? Úgy gondolom, hogy semmit nem ér már az életem egyedül, 25 évesen nincs senkim.
Maga ez az életérzés, és ezek a kulcsszavak amiket felsorolták azok, amik visszataszítják a nőt. Amíg nem vagy rendben önmagaddal, addig mást se fogsz magadhoz közel engedni.
Egy pozitív természetű ember lehet akármilyen szegény és ronda, akkor is párra talál. Amíg ilyen negatívan állsz a dolgokhoz, nem sok jóval kecsegtet az élet. És nem vagy egyedül. Én a helyedben kilépnék ebből a sivár életből, új célokat tűznék ki, valamit ami motivál, és minél energikusabb vagy, annál inkább felcsillan majd a nők szeme. Bárki válhat vonzóvá, és jól keresővé is. Ezek csak kifogások.
Hány lány panaszkodik, hogy dundi, csúnya és nem kell senkinek. Aztán ott vannak a dundi csúnyácska lányok, havonta más palival. Mert a kisugárzás az, ami nem mindegy. :)
Én a helyedbe elkezdenék ezdeni, kihúznám magam, mélyen szemébe néznék minden szembe jövő nőnek, és összeszedném az egómat. Itt kezdődik minden. Sok sikert.
József Attila:
Tudod, hogy nincs bocsánat,
hiába hát a bánat.
Légy, ami lennél: férfi.
A fű kinő utánad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!