Boldogtalanság ellen mit lehet tenni?
Ez attól függ, mi az amid konkrétan van, és mi az amitől úgy érzed jobb lehetne. De semmi bővebbet nem írtál, így nehéz válaszolni. De tény, ha olyan egyszerű lenne a megoldás, akkor már megtetted volna. Azért érdekelnének a részletek.
Azt mindenképpen hasznos elfogadni, hogy az élet hullámvasút, néha nevetünk, néha sírunk, és ez természetes- mindkét állapot előbb-utóbb elmúlik. Az arányát a körülmények nagyban befolyásolják, de továbbra sem tudom milyen helyzetben vagy, így nem tudok semmit mondani.(Én depressziós vagyok, sem gyógyszer sem terápia nem segített érdemben a körülményeim miatt, de mióta elfogadtam hogy ez van majd elmúlik, egy fokkal könnyebb).
Fontos, hogy a mai magyarországi szociális és egyéb rendszer kellően fejlett ahhoz, hogy szinte mindenkinek tudjon segíteni érdemben. Persze az állam nem tesz senkit boldoggá, gazdaggá, de ma már nagyon széles a kör amiben jogod van segítséget kérni és kapni.
Köszönöm a válaszod!
Sajnos olyan élethelyzetben vagyok, amin nem tudok változtatni. Betegség a családban ... 5 éve ápolom a férjem. Nem vagyok depressziós, csak boldogtalan és elfáradtam. Próbálok örülni annak, ami van, de vannak nagyon rossz napjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!