Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Boldogtalanság ellen mit...

Boldogtalanság ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 30. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Megtanulni örülni annak, ami van és nem azon búsulni, ami nincs.
2014. ápr. 30. 16:07
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de pont attól vagyok boldogtalan, ami van :/
2014. ápr. 30. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, mi az amid konkrétan van, és mi az amitől úgy érzed jobb lehetne. De semmi bővebbet nem írtál, így nehéz válaszolni. De tény, ha olyan egyszerű lenne a megoldás, akkor már megtetted volna. Azért érdekelnének a részletek.

Azt mindenképpen hasznos elfogadni, hogy az élet hullámvasút, néha nevetünk, néha sírunk, és ez természetes- mindkét állapot előbb-utóbb elmúlik. Az arányát a körülmények nagyban befolyásolják, de továbbra sem tudom milyen helyzetben vagy, így nem tudok semmit mondani.(Én depressziós vagyok, sem gyógyszer sem terápia nem segített érdemben a körülményeim miatt, de mióta elfogadtam hogy ez van majd elmúlik, egy fokkal könnyebb).

Fontos, hogy a mai magyarországi szociális és egyéb rendszer kellően fejlett ahhoz, hogy szinte mindenkinek tudjon segíteni érdemben. Persze az állam nem tesz senkit boldoggá, gazdaggá, de ma már nagyon széles a kör amiben jogod van segítséget kérni és kapni.

2014. máj. 1. 09:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Sajnos olyan élethelyzetben vagyok, amin nem tudok változtatni. Betegség a családban ... 5 éve ápolom a férjem. Nem vagyok depressziós, csak boldogtalan és elfáradtam. Próbálok örülni annak, ami van, de vannak nagyon rossz napjaim.

2014. máj. 1. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!