Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek az segítene az...

Szerintetek az segítene az önbizalmamon, ha jelentkeznék a seregbe, mivel mostanában eléggé mélyen voltam, ezen kívül nem igazán találom a helyem sehol, szerintetek ott, sikerülhetne-e?

Figyelt kérdés
Mivel már 2 éve járok Egyetemre műszakira, de nem igazán találtam társaságot inkább, csak a régebbi ismerőseimmel tartom a kapcsolatot, és a mostani barátnőmmel. De ez a dolog nem elégít ki teljesen, és nincs is önbizalmam, aztán arra gondoltam, hogy ott esetleg ez a dolog fejlődhetne. Mit gondoltok erről?

2023. máj. 4. 14:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát rendben, akkor ezt átgondolom, igazából nem akarok katona lenni, csak a következő évben passziváltatom az Egyetemet, és szeretnék csinálni néhány dolgot, az egyik elképzelésem ez volt, hogy akkor talán ezzel bekerülök valahova megcsinálom, és büszke leszek magamra. Aztán örülnék, hogyha valahova tartoznék, mert mostanában nincs igazán ilyen állandó helyem.
2023. máj. 5. 17:25
 12/13 A kérdező kommentje:
De ha napi X órát folyamatosan együtt töltünk, a gyakorlatozásokon, akkor az egy idő után szerintem össze kovácsolja az embereket nem?
2023. máj. 6. 18:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Mar egy ev eltelt, mi lett veled vegul?
ápr. 27. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!