Ha 28 éves koromra nem sikerült felnőnöm, akkor sikerülhet még?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 15:09
1/6 anonim válasza:
Iparkodjál :)
Miben érzed azt, hogy gyerek/gyerekes vagy?
2/6 anonim válasza:
Nekem 35 évesen sem sikerül, pedig családom van már.
3/6 A kérdező kommentje:
Még a szülői házban élek, és félek elköltözni, nem volt még párom, gyerekesen felelőtlenül viselkedek. A karrierem egy katasztrófa, nehézségeim vannak az önálló munkavégézéssel, többször voltam munkanélküli, most is kifelé áll a szekér rúdja szerintem. Otthon nem végzek házimunkát. Nincs jogosítványom. Stb.
2021. ápr. 29. 16:08
5/6 anonim válasza:
"Otthon nem végzek házimunkát" ... Akkor kezdjél el végezni. A kis lépések is fontosak. Ezzel is a külön élésre gyakorolsz. Vagy képzeld lakótársaidnak a szüleidet, akikkel hármótokra közösen hárul felelősség.
35F (Én is a szüleimmel élek... ezzel a lakáspiaccal ez így is marad még, aztán nemsokára jó kérdés lesz, mennyit ér meg nekem az, hogy reggel (kis túlzással) ne az anyukám reggeliztesse a nőt, akit netán hazaviszek. Ja, előbb haza kéne ugye vinni valakit. A karrier nekem is para volt, de azóta abból kikecmeregtem.)
6/6 anonim válasza:
Attól függ, mit akarsz. Ha így jól érzed magad és nem akarsz változtatni, akkor nem fog menni.
Ha ki szeretnél lépni, akkor baby steps-szel induljál meg, de sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!