Hülye lennék?... 28 éves vagyok de egyszerűen nem érzem magam anyinak?
Figyelt kérdés
Sziasztok 28 éves fiú vagyok de egyszerűen nem tudom megalni a helyem a világban próbáltam már tobb helyen dolgozni de ha nem mondják mindig mit csináljak nem találom fel magam,vagy szorongok komoly párkapcsolatom meg nem volt és a velem egykoruak gyerekesnek találnak amiben igazuk is van a barátbol sincs túl sok aki van az fiatalabb nálam és sokszor ha megkerdezik hanyeves vagyok kiraz a hideg hogy huszon-t kell mondanom furcsa látni hogy akikkel nem találkoztak pár évig már huszon évesek lettek én mintha fejbe leragadtam volna tízen pár éves koromnál :(2021. febr. 2. 14:37
1/7 A kérdező kommentje:
Kis korom óta kellet járnom pszichológushoz, figyelemzavar, tanulási zavar stb miatt sajnos a gyerek köröm nem volt az igazi lehet annak van köze ehhez?
2021. febr. 2. 14:39
2/7 anonim válasza:
Persze, nyilván nem vagy teljesen egészséges mentálisan, így ne is hasonlítsd magad hozzájuk.
3/7 anonim válasza:
Te vagy a normális és akik körbe vesznek azok a másként gondolkodok .
Tanulási zavar az mit jelent esettettben ?
4/7 anonim válasza:
3
Persze, mert mindenki másnak tanulási meg figyelemzavarai vannak.
5/7 anonim válasza:
El van maradva az agyad. 25 évesen anya vagyok, 21 éves korom óta önellátó vagyok és mindent egyedül intézek, vagy a férjemmel. 16 évesen is már önállúsultam, azt leszámítva, hogy a szüleim adtak pénzt erre-arra, mert még tanultam. De többszáz kilómétereket utaztam, nyári melóm volt, elláttam egymagam, főzés, mosás, takarítás.
6/7 anonim válasza:
Bazky, én még 40 fölött se éreztem magam 28-nak! Csak amikor a kamasz fiam barátnői sorra csókolomot köszöntek, ért utol a felismerés, hogy bizony elszálltak a évek. :-))
7/7 anonim válasza:
De jó nektek. Én meg 23 évesen érzem magam egy COPD-s ötvenesnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!