Hogyan tudnék kikapcsolódni?
Apró házban lakok a szüleimmel és 3 testvéremmel. 25 éves vagyok, és az elköltözést nem tudom megoldani a kevés kereset és emelkedett árak miatt.
- Alapvetően apám semmit nem tud halkan csinálni, de ha nem is a tevékenység, a rádió bömböltetése kelt hatalmas hangzavart. Ha nem az, akkor örömmel "kiáltja világnak" amit gondol, mert olyan hangosan kommunikál, sokszor idegesítő, mert hatalmas hülyeségeket hord össze.
- Anyám általában megvan csendben, akármit is csinál. Ő olyan mint én, ha hangos tevékenységet csinál, hamar megvan, és nem akarja hallatni a világgal, hogy ő most csinál valamit.
- A két húgom az apámra hasonlít. Ők sokkal nagyobb hangzavarral vannak, mint apám.
- Öcsém inkább anyám felé húz, tehát vele sincs probléma.
- A papagáj szintén hatalmas hangzavarral van.
- A nyulak ennél is nagyobb hangzavarral, mintha azt élveznék, ha hatalmas zűrzavart csinálnak.
- A tévék is sokszor mennek, sajnos.
A lényeg, hogy nincs olyan napszak, nap és hét, amikor ne lenne állandóan zaj valami miatt. Én pedig szeretek olvasni és tanulni, de rettentő sokszor nem tudok koncentrálni, ahogy a többi tevékenységemre sem. A természet több mint fél óra biciklizésre van, tehát oda sincs kedvem annyira kimenni csak ezekért, főleg azért, mert a város határánál olyan utak vannak, hogy a tank is kevés lenne a normális közlekedéshez ott.
Hogyan kapcsolódhatnék ki? Érzem, hogy kezdek besokalni az állandó ingertől, zajtól, depis vagyok, állandóan fáradt, stb.
"A természet több mint fél óra biciklizésre van, tehát oda sincs kedvem annyira kimenni csak ezekért, főleg azért, mert a város határánál olyan utak vannak, hogy a tank is kevés lenne a normális közlekedéshez ott."
Azon kívül hogy mindennel bajod van az életben és csak a kifogásokat keresed esetleg hajlandó vagy tenni is valamit vagy csak úgy jól esett ideböfögni ezt a panaszáradatot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!