Mit tegyek, hogy végre ki tudjam pihenni magam? Úgy érzem megőrülök ettől.
Mostanában rengeteg szörnyű dolog történt az életemben (barát halála, barátnő kórházban, egyéb párkapcsolati problémák, anyagiak)... nem részletezem.
Kb 1 hete nem tudok aludni, csak napi 2 órákat, azt is forgolódva, vergődve, leizzadva.
2 munkahelyen dolgozom, kell a pénz és el is fáradok, de hazaérek és egyszerűen nem tud az agyam kikapcsolni. Teljesen önkívületi állapotban vagyok már, mint egy zombi. Próbálkoztam hogy megiszom lefekvés előtt egy cidert, nem segített, próbálkoztam már természetes alapú nyugtatókkal is, de semmi. Holnapután megyek pszichiáterhez, kértem időpontot, de kellene addig valami, amitől megnyugszik az idegrendszerem.
28n
Én első körben a sportot tudnám javasolni. Futás, jóga pl. Esetleg kirándulni egyet.
Ha kapsz pl frontin-xanax-hasonlo cuccot, azt max egy hónapig szabad szedni, mert utána már raszoksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!