Mit tegyek, ha megőrülök attól, hogy nem értem, ezen az oldalon MIÉRT tartanak hipochondernek? Persze akik annak tartanak, nem írják le, MIÉRT.
Korábban lustának tartottak itt sokan, ahogy ma "divatos" mondani, olyannak, aki 'nem tesz magáért'. Aztán mégis nekem lett igazam abban, hogy haladtam az életben és elhelyezkedtem az új szakmámban.
Valahogy autistaként és az életben tapogatózva konkrétan fájdalmas és persze érthetetlen szokott lenni az, ha akár itt nem hisznek nekem.
A való életben amúgy olyan ember tart hipochondernek, akinek magának kezeletlen COPD-je és gerincsérve van.
Nem fogok rá semmit az autizmusra, na jó, azt igen jelen esetben, hogy szeretnék embereket megérteni.
Annyira undorító és idegesítő dolog, hogy itt névtelenül nem hisznek embereknek.
Remélem, te fizikailag egészséges vagy és tudod, milyen érzés orron át lélegezni, nem rekedtnek lenni és nyelőcsőfájdalmak nélkül élni, ja meg fülzúgás nélkül, mert én nem.
Meg remélem azt is tudod, milyen érzés, ha nem kell havonta vérvételre és egyéb vizsgálatra menned.
Ypszilon1980
És ha hangoztatom, akkor mi van? Őszinte ember vagyok, már ami a gondolataimat illeti és közvetlen is. Azt is hangoztatom, hogy informatikus vagyok.
5
Nekem krónikus orrmelléküreg-gyulladásom van, amit háziorvos és fül-orr-gégész is kimondott. Tehát lényegében 15 éve tartó nátha.
Nyugi, semmi sincs, amit én diagnosztizáltam és nem kell hozzám jönnöd rendelésre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!