Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megőrülök már. Mit lehet...

Megőrülök már. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy meghalt az apukám 3 hónappal ezelőtt.

Azóta a férjemnek 2x volt már kis hőemelkedése taknyossággal meg torokfájással és hiába voltam egyidejűleg vele beteg minden alkalommal csak nekem nem volt lázam, rettegek, hogy komoly betegsége van és el fogom veszíteni. Alapból sosem szokott beteg lenni most fordult csak elő ilyen az elmúlt 3 hónapban.

Életerős férfi, soha nincs semmi baja ezeken a kis 1-2 napos meghűléseken kívül és nincs is soha magas láza de mégis annyira féltem őt. Úgy érzem lassan teljesen beleőrülök. Mit tudok kezdeni ezzel az érzéssel? :(

2022. máj. 28. 16:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Menjen el a férjed háziorvoshoz, ha kell majd kezeli őt, rendbe jön és megnyugszol. Fölöslegesen idegeskedsz. Légy úrrá magad felett.
2022. máj. 28. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!