Hogy kell hozzáállni mentális beteg nagymamához szinten mentálisan sérült felnőttként? Valaki aki elég empatikus kérem írjon és segítsen, mert megőrülök
Nincsen senkim, nem tudom kivel megbeszélni, nagyon nagyon rosszul vagyok, pánikroham szélén állok
Igazából az egész családdal gond volt mindig is, elképesztően betegek vagyunk mind
Most besegítek vigyázni a 85 éves nagymamára
Egész nap sír, kiabál, szidja a rendszert, magát fényezi, hogy öt mindenki kihasználta, ő mindekinél jobb volt mindig is, a nagyapám családját szidja, Orbán Viktort, a prostituáltakat, fel sem tudom sorolni…. Közben meg azt kiabálja hogy meg akar már halni
Nekem is az elmúlt időszakban összeomlott az életem, már azon gondolkodom hogy kórházba befekszem
Most is azt hiszem egy panikorhamot lábon hordok ki.
Más fiatal lányok nyaralnak, buliznak a párjukkal, barátaikkal, nekem egyik sem volt soha a mentális betegségeim miatt, ehelyett itt kell lennem ebben a tébolyban
Most is hallom ahogy kiabál és azt mondja hogy a nagyapám családja átkozta meg az egész családot…
Valaki adjon valami tanácsot hogy hogy maradjak meg a való életben és ne torzuljon a valosagerzetem
Segítsen valaki
Apró léptek.
Ne avval foglalkozz , hogy ott a nagymamád, persze a rajta való segítés jó kezdőpont lehet a saját gyógyulásodban , hisz a kiút a gödörből , ha másokat felemelünk , hidd el ki fogsz jutni.
Ne aggódj mert nem az visz előre, ami téged előre fog vinni az a bizalom ,a hit hogy valam/ki segít rajtad.
Valójában mindig is próbáltak segíteni rajtad.max megijedtél és bezártad a segítő ajtókat is.
De ahhoz el kell fogadnod a segítset és biznod, segíts te is másokon , mert az neked is segíteni fog.
Menni fog!
Elköltözni nem tudok, ez a baj
Nemrég kerültem ide
Nem kell folyton hallgatom, csak az a gond, hogy az egész családom egész életemben csak siránkozott és már olyan depressziós vagyok mint az állat
Pláne ha hallom hogy már megint bőg, átkokról beszél, meg sirankozik egész nap
Egyszerűen már azt sem tudom hol vagyok…
Jó ötlet ilyenkor befekudni a pszichiátriára?
Öt nem kell, már pelenkazni kell, meg már demens is szerintem
Csak sajnos tényleg nagyon szerencsétlen a családunk és mikor meg ő is rákontrazik, akkor már tényleg meg akarom magam ölni
Sajnos úgy fogom végezni… feltéve ha nem végzek magammal, amit régóta tervezek… garantálom ha bárki ránézne erre a családra, akkor a hajukat tépnék 2 perc után
Nem akarok a nárcisztikus személyiségzavarral dobálózni, de anya 3 fia, férj kombo kicsit sok
Nem láttam meg ezeknek betegebb embereket pláne egy családban
Egy nagyon jó pszichiátert is öngyilkosságba tudnának kergetni
Sőt meg a féltékenység is jelen van amiért én többet értem el mint ok
85 évesen a kvákat meg Orbán Viktort szidni másfél órán keresztül, képzeled milyen lehet hallgatni
Ráadásul direkt ingerlik egymást, mert amúgy itthon tespednek egész nap
Sajnos ez nem csak gének, nem csak rossz környezet, hanem átok is
Én hiszek a sorsban és az enyém sajnos az hogy egy ilyen szerencsétlen közegben rohadjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!