Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy kell hozzáállni mentális...

Hogy kell hozzáállni mentális beteg nagymamához szinten mentálisan sérült felnőttként? Valaki aki elég empatikus kérem írjon és segítsen, mert megőrülök

Figyelt kérdés

Nincsen senkim, nem tudom kivel megbeszélni, nagyon nagyon rosszul vagyok, pánikroham szélén állok

Igazából az egész családdal gond volt mindig is, elképesztően betegek vagyunk mind

Most besegítek vigyázni a 85 éves nagymamára

Egész nap sír, kiabál, szidja a rendszert, magát fényezi, hogy öt mindenki kihasználta, ő mindekinél jobb volt mindig is, a nagyapám családját szidja, Orbán Viktort, a prostituáltakat, fel sem tudom sorolni…. Közben meg azt kiabálja hogy meg akar már halni

Nekem is az elmúlt időszakban összeomlott az életem, már azon gondolkodom hogy kórházba befekszem

Most is azt hiszem egy panikorhamot lábon hordok ki.

Más fiatal lányok nyaralnak, buliznak a párjukkal, barátaikkal, nekem egyik sem volt soha a mentális betegségeim miatt, ehelyett itt kell lennem ebben a tébolyban

Most is hallom ahogy kiabál és azt mondja hogy a nagyapám családja átkozta meg az egész családot…

Valaki adjon valami tanácsot hogy hogy maradjak meg a való életben és ne torzuljon a valosagerzetem

Segítsen valaki

2022. aug. 30. 13:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez a sorsod? Miért, tettél valami rosszat, amiért ezt érdemled? Mondjuk az is elég nagy hiba, hogy nem vagy képes felállni és elsétálni, mint egy valamirevaló felnőtt ember és élni a saját életedet. Ha ennyire nem vagy képes akkor tudod mit? Tényleg ez a sorsod, de meg is érdemled.

Es mielőtt csak úgy lepontoznál, én is pontosan ilyen semmirekellő családba születtem bele, csak én nem gyakorin sajnáltattam magam, hanem elköltöztem és elkezdtem a saját életemmel foglalkozni.

2022. szept. 3. 15:02
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen ez a sorsom. Ezt csak az tudhatja aki egy ilyen elátkozott beteg családba születik bele

Tényleg semmi mást nem hallasz itthon csak a bőgést, a síránkozást, már lassan a világháború miatt is mi vagyunk a hibasok

Telefonon 3 óráig ordítanak egymással közben 20x elmondják hogy mekkora szerencsétlenek vagyunk

A nagymamám úgy viselkedik mintha egyedül küldték volna a csatába mikor kitört a 2. Világháború

Közben meg bőg hogy hagyjuk meghalni

A gyereke ha lemegy a boltba akkor 20x elmondja hogy neki milyen nehéz hogy le kellett mennie a boltba és venni 2 kiló kenyeret, már ezt nem bírná… Ezt hallgatom egész nap

És sajnos tényleg akárhová megyek csak a balsors jön velem

Vagy kirabolnak, vagy hazudnak nekem/rólam, konfliktusba keveredek, az utcán zaklatnak, ordítanak velem…

Mi ez, ha nem elátkozott balsors?

Annyira elegem van már, tényleg van aki szenvedesre születik erre a kbszott földre

2022. szept. 3. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!