Ki járt innen így? Hogyan nyugodjak le? (Hobbisport, feleslegesen.)
Egész télen futottam. Heti 4-szer. Utána hosszas nyújtás, hengerezés.
Pocsolyák, eső, sötét a hétvégi hosszún kívül minden alkalommal, kaputól-kapuig futás, mindig ugyanott, halálra untam a környéket, vágtam a centit, az életkedvem ment el a hétvégi hosszúktól, már nem tudtam hogy feldobni magamnak.
Vivicittá félmaratonra készültem.
Sérülés mindent elvett tőlem.
Megyek rövidebb távra.
Totál, de totál ugyanott vagyok, mintha télen stepperezés és futópadon emelkedőn séta lett volna jó kis videók mellett otthon, mintha lett volna életem mellette, mintha jártam volna randizni, élveztem volna az életet...
Márciusban a fentiek után elkezdve full ugyanitt tartanék, semmi különbség.
Szóval végigszenvedtem a telet a semmiért.
Légyszi ne azzal gyertek, hogy miért EMIATT sírok.
Most emiatt sírok.
8
Az élvezet kedvéért havi 2-szer sportolnék, amivel az a baj, hogy nem bírnék, mert gyenge vagyok (ezért a sérülés is, ezért a gyógytornász és nem személyi edző is, ezzel küldözgettek orvosokhoz is stb), másrészt nem javítana az egészségi állapotomon. Bár ez se érzem, hogy bárhol is javítana, esetleg ha abbahagyom, akkor tudom meg, mit veszítek el.
Nagyon gyenge vagyok, pl olyan emelkedőn tolom a bringát, amin senki, a másodikon inteni tudok csak, beszélni nem, hanyagtartásom van, stb. Gyengék az izmaim.
Hát a maratont hagyom is....
Milyen sport az, aminél 4x1 órával jó kis célokat lehet kitűzni, amatőr versenyeken indulni stb?
Ja és kardió ja és egyéni ja és nem időhöz kötött
Meg ne térjünk el a tárgytól
Alig valaki futott télen, köztük én és most dobom a kukába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!