Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van valami megoldás arra,...

Van valami megoldás arra, hogy ne szeressek bele senkibe feleslegesen?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Fogadjál vakságot, és tartsd is be!

2022. ápr. 1. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Mi az, hogy beleszeretni feleslegesen? Meglátod az utcán és már áll a cerka? Vagy rendszeresen randiztok, csak balfék vagy és átver és sosem tanulsz?
2022. ápr. 1. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

2-es

A cerkaállításhoz nem kell szerelem!!

Nem tudtad?!

2022. ápr. 1. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Épp ezért kértem, hogy pontosítson, mert nem tudom elképzelni, hogy mi is történt.
2022. ápr. 1. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Csalódások sorozata??
2022. ápr. 1. 19:38
 6/8 A kérdező kommentje:

5. Mostanában sok csalódás ért, ezért nem is akarok érezni.

2. Hát tudod, két ember elkezd beszélni, a többi meg így alakul, pedig semmit nem akartam, csak barátkozni, az a fura az egészben, hogy más csajnál ezt meg tudom tartani, nála nem, teljesen olyan mint én csak csajban.

Próbáltam mindent, írtam más csajokkal, bebasztam haverokkal, sportoltam, de őt nem tudom kiverni a fejemből, elég szánalmas, hogy ez bassza el a mindennapjaimat, mintha nem lenne elég baj amúgy is.

2022. ápr. 1. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Önismereted fejleszthető. De biztos nem az alkoholtól lesz jobb. A sport már jobb, de olvashatsz, beszélgethetsz értelmes emberekkel, gondolkozhatsz, filmet nézhetsz (olyat, ami emberi kapcsolatokról szól, nem valami pifpuf vagy eszetlen sci-fi).

Viszont tényleg nem érdemes olyan vonat után futni, amelyik nem vesz fel. Sajnos egy párkapcsolathoz két ember kell, egy kevés, három meg sok. Meglesz majd az is, akivel működik a kémia.

2022. ápr. 1. 21:17
 8/8 A kérdező kommentje:

7. Én ezt tudom, de az érzelmeim nem akarják megérteni, ezzel így nem tudok mit kezdeni.

Nem a szexről van itt szó, jelenleg annyira szét vagyok "csúszva", hogy nemi vágyam kb. nincs, ami elég fura, konkrétan teljesen ki offoltak ezek a rákos érzelmek. Gyerekeknek való szar érzelmek minek basztatnak?

Lehet annyira gyér a többi körülmény is azért ennyire szar, remélem..

2022. ápr. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!