BMW E91-nél sokat van nyitva a csomagtér ajtóm. Így a csomagtér világítás feleslegesen meríti az akkut. Külön kapcsolóját nem találtam. Van valamilyen megoldás a világítás kikapcslására?
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 07:15
2/9 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy ha lecsukom elalszik, de huzamosabb ideig nyitva kell lennie.
2022. márc. 29. 07:56
4/9 qkker1 válasza:
Kiveszed az izzót.
Amúgy elég minimális a fogyasztása, nem merítheti le az aksit.
5/9 anonim válasza:
Nem tartom kizártnak, hogy egy idő után automatikusan kikapcsolja, ebben a kategóriában ez már elterjedt.
Egyébként meg egy csavarhúzóvsl bekattintod a zárat, mintha lecsuktad volna, akkor elalszik. Csak ne felejtsd el kinyitni, mielőtt tényleg lecsapod.
6/9 anonim válasza:
E91-nél nincs kapcsolója a csomagtér világításnak. Ha nyitva van a csomagtér ajtó akkor világít. Még akkor is ha nyitott ajtónál bezárod a kocsit. Amúgy nagyon minimális a fogyasztása annak a két izzónak, E91-ben meg bivaly akksi van. Ha nem haldoklik az akksi nem meríti le.
7/9 anonim válasza:
Cseréld ki az izzót ledre és a már amúgy is minimális fogyasztása még minimálisabb lesz.
8/9 anonim válasza:
6. Minden autóban van kapcsolója. A zárba van beépítve. És lehet olyan, hogy valaki rendszeresen naphosszat nyitva szeretné tartani.
9/9 anonim válasza:
#8 Úgy értettem hogy olyan kapcsolója nincs amit a felhasználóknak találtak ki, de persze hogy a zárban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!