Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Led szofita miért?

Baltaarcúu kérdése:

Led szofita miért?

Figyelt kérdés
Utastérbe raktam be,több fény reményében,egy ideig rendesen világított,aztán már csak villogot.Ehhez is Canbus kell?

2022. márc. 14. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Normált tegyél bele csak erősebbet.
2022. márc. 14. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem annak idején olcsó gagyi kínai ledekkel volt ilyen tapasztalatom. Egy darabig jók voltak, aztán egy fél év után elkezdtek villogni. Utána vettem márkásat többszörös áron. De van amelyik 10 éve hibátlan. Hosszú távon nem ez a drága.

Ha azonnal villog új korában is, akkor esélyes, bár beltérben ritka a canbusos izzófigyelés.

2022. márc. 14. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
A probléma nem a CanBus hanem a legtöbb helyen (10-ből 9) a gagyi kínait adják el neked a minőségi árán.
2022. márc. 14. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ilyet vettem 1 éve, még nincs baja.

[link]

Előtte egy nagyobb nyáklapos volt bent, búra nélkül. Az hamar tönkrement.

2022. márc. 15. 07:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem is az van 4-es....
2022. márc. 15. 11:32
 6/6 anonim ***** válasza:

"Szia. Mekkora fénye van? Én amiket eddig vettem azok elég karcsúak voltak. Nekem valami brutál fényerejű szofita kellene."

A halogén izzókhoz képest sokkal fényesebbek.

Ha ez sem elég, akkor szerelj fel ledcsíkot a tetőkárpiton körbe.

Szerencsére a LED fényforrások nagy előnye a kicsi áramfelvétel. A fantáziád, és ízlésed kérdése a belső világítás.

Egyébként ezek inkább szúrófények (nem tudom mi a szakmai neve), ezért egy LED-es, fényesebb fényforrás kevésbé "terül szét" a halogén izzókhoz képest.

2022. márc. 29. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!