Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen felnőtt lesz abból az...

Milyen felnőtt lesz abból az emberből akit bantalmaznak gyerekkent?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudni.
2023. ápr. 9. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Kérdés mennyire tudja feldolgozni, jár e majd pszichológushoz, vallásos e , olvas onfejleszto könyveket stb.. és építi magát,nehezen de akár ez adhat erőt neki,hogy vigye vmire. A másik pólus a mentális betegségek plusz alkohol vagy és drogok és ő maga lesz bántalmazó. E két végpont közt lehet mozgás le és fel egyaránt... Biztosat nm lehet mondani kiből mi lesz..
2023. ápr. 9. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy értettem erzelmileg, lelkileg milyen ember lesz felnottkent szerintetek?
2023. ápr. 9. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:
46%

Én elszigetelem magam mindenkitől. Nem tudok barátkozni, barátságot fenntartani. Egy normál beszélgetés is gondot okoz sokszor. Facebookom sincs,mert nem akarom,hogy bárki is rám írjon,nézegesse a profilomat.

Világ életemben egyedül voltam,egyedül mentem mindenhova. Bulikba a főiskolán csak kényszerből,a jó kapcsolat fenntartása érdekében mentem a csoporttársaimmal.

Káros szenvedélyem nincs,nem dohányzok,nem iszok alkoholt, nem drogozok.

Amúgy családom van. De magamnak való vagyok nagyon. Olyan "mindenki hagyjon békén" típus.

Az idegrendszerem elég gyenge,önbizalom 0.

40 évesen rámszakadt minden, összeomlottam, suicid késztetéseim vannak.

De nekem fizikai és durva lelki bántalmazásom volt. Felmerült egyéb bántalmazás is...

Szóval összetett a dolog. Jelenleg pszichológus segítségével próbálok túljutni rajta, megemészteni valahogy.

Na,kb ilyen.

2023. ápr. 9. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!