Mit tennének hogy a rengeteg filmszerű rossz dolog után már olyan állapotban lennétek hogy tényleg a lakosából nem mertek kimenni mert úgy érzitek figyelnek?
Úgy érzem/tudom hogy folyton néz valami. És mindig amikor valami rossz történik azt ő okozza.
2 éve kezdődött a bezártság alatt, azóta egyre szürreálisabb dolgon történnek.
Egyszerűen félek hogy mit fognak velem tenni az emberek, félek az utcai zaklatástól, elrablástól.
2 éve mikor történt egy sokkoló dolog, akkor visszajött nagyon sok negatív emlék, azóta ptsdm van.
Volt hogy férfiak követtek az után, hozzam értek, a számomat akarták. Buszon egy pszichopata fejű fiú bámult 15 percig. Azóta is undorodom
Érzem hogy megfigyelnek és csak még rosszabb lesz
Elvesztettem a szeretett munkám de most már muszáj lenne újra dolgoznom. Külföldre akarok menni hogy ne itthon a mekiben kelljen rogadnom mert ahelyett beveszem inkább a 2 havi gyógyszerem egyben.
De hogy menjek így utcára, munkába mikor mindenki összefog ellenem, volt hogy munkatársak hazudtak rólam a főnöknek.
Sokszor testen kívüli élményem van már.
Milyen gyógyszert szedsz? Pszichiáternek kellene beállítani a gyógyszered, hogy ne teljen minden napod állandó rettegéssel.
A megfigyeléssel nem kell foglalkozni, az nem veszélyes. Kerüld idegenekkel a szemkontaktust, öltözz inkább zsákszerű ruhákba, a hajadat is fogd össze, akkor kevesebb rajongód lesz. A költözést én nem javaslom most.
Munkahelyeken sajnos elég gyakori ez a könyöklő stílus, vedd fel a kesztyűt az ilyenekkel szemben vagy keress olyan helyet, ahol értelmesebb a társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!