Kórházban fekszem, pszichiátrián, gyógyszer beállitáson, mentálisan rossz állapotban. Egy kollegám is befekszik jövő hét csütörtökön. Attól engem még nem fognak elküldeni innen rossz állapotban?
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 16:43
1/3 anonim válasza:
Ez jó kérdés, szerintem biztos nem, de nekem annyi jutott eszembe, hogy jó munkahely lehet, ha sorban fekszetek be tőle a pszichiátriára.
2/3 anonim válasza:
Dehogy fognak! Nem terápiás osztályon vagytok hogy fontos legyen, ki kinek az ismerőse.
Maximum akkor van gáz, ha köztetek olyan szinten rossz a viszony, hogy balhéztok.
3/3 anonim válasza:
Nem fognak hazaküldeni. Lényegtelen, hogy ki kinek az ismerőse, meg sem fogják kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!