Depresszió kérdés. Ti is szoktátok úgy érezni időnként, hogy "bárcsak" most lennétek abban a rossz állapotban, amiben tavaly vagy x éve voltatok ilyentájt? Hogy a mostanihoz képest az sokkal elviselhetőbb, már-már jobb volt?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 16:50
1/10 anonim válasza:
Szia! Nem, még sosem voltam depressziós. Van esetleg más kérdésed is ezzel kapcsolatban?
2/10 anonim válasza:
Mekkora kretén... mar a válaszoló
3/10 anonim válasza:
A kérdésére válaszoltam, miért lennék kretén?
4/10 anonim válasza:
És mi a fsznak válaszolsz a kérdésére ha semmi közöd a depresszióhoz és semmit nem tudsz róla? Vezesd már le inkább a családodon a Frusztrációidat és ne egy névtelen fórumon, egy depressziós emberen, te kretén
5/10 anonim válasza:
Nekem te tűnsz frusztráltnak. :)
Te miért nem válaszolsz a kérdezőnek?
6/10 anonim válasza:
Nem. Az én állapotom vagy rossz, vagy rosszabb. Úgyhogy mindegy.
7/10 anonim válasza:
Nekem kb. így telt el 14 év az életemből. Mindig a tavalyi dolgokhoz hasonlítgattam a jelenlegiket. Szerencsére sikerült kilábalnom a depresszióból és már nem foglalkozom ilyenekkel. Megélem a jelent, a múlton nem rágódom, max. néha nosztalgiázok és a jövőmre sem görcsölök rá.
8/10 anonim válasza:
Ne gondolj ilyenekre, inkább menj el mozogni valamit, tűzz ki magad elé reális célokat, mind hosszú mind rövid távra és inkább ezek elérésébe fektesd az energiád. Én is jártam ebben a cipőben, nagyon rossz volt, de rájöttem, hogy az ember legnagyobb ellensége a tétlenség és a céltalanság. Hidd el jó érzés lesz felállni és újra azt érezni, hogy igen élek! Úgyhogy emeld fel a segged és adj értelmet az életednek! ;)
9/10 anonim válasza:
Nalam pont, hogy forditva van. Inkabb arra szoktam gondolni, hogy tavaly ilyenkor mennyire sokkal rosszabb volt. Es hogy egy ev leforgasa alatt mennyi sok dolog valtozhat. Egyreszt motivalo, hogy van kiut ebbol az ordogi korbol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!