Írnátok olyan tippeket hogyan tudnám elviselhetőbbé tenni a mentális gyógyszereim elhagyását?
Ha mentális függőséged nincs a gyógyszerhez akkor át kell vészelni az elvonási tüneteket és ennyi.
Nem azt mondom, hogy könnyű lesz, mert nagyon szarul voltam kb 1 hétig én is. Aztán megszűnt.
Azt bevallom, hogy tényleg nem mindenki képes az azonnali elhagyásra, de én rengeteg gyógyszerem egyik napról a másikra leraktam. (Az orvos mindig mondta, hogy csak fokozatosan).
De nekem így könnyebb, nem felezgetek/ reszelgetek. És ha szarul vagyok tudom, hogy ez az elvonási tünet ami után még jobban el akarom hagyni, hogy csak azért sem veszek be belőle többet.
Az antidepresszáns elhagyása az nem szokott probléma lenni senkinél (már ha orvossal egyeztetve történik). A nyugtató az már teljesen más téma. Azt mindenki megérzi: rá is van írva a dobozra, hogy függőséget okoz.
Remélem az orvos utasításai szerint jársz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!