Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lettem fogyatékos?

Miért lettem fogyatékos?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, de észrevettem magamon, hogy szörnyen rossz lett a memóriám és egyéb képességeim. Sokszor szoktam ellenőrizni mindent, mert rengetegszer hagytam nyitva a csapot, hagytam a toaletben a produktumomat és ilyenek. Ma is ez történt, és a családom, akikhez jelenleg ideiglenesen visszaköltöztem, vette észre.

Mitől lehet ez a feledékenység?

2023. ápr. 7. 12:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%
cavinton.
2023. ápr. 7. 12:21
 2/13 anonim válasza:
12%
Sokat füveztél.
2023. ápr. 7. 12:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szép sorban menjél el pszichológushoz, neurológushoz, valamelyik csak rájön. Gyerekként nem voltál figyelemzavaros? Valamiért rohansz, kapkodsz. Nem akadályoz stressz a koncentrálásban? Mindenesetre tudatosan figyelj oda az olyan dolgokra, amire ezek szerint nem szoktál, ellenőrizd.

De tán nem kéne magadat a "fogyatékos" gúnynévvel bántalmazni. Ha más mondaná rád, mit szólnál? Ha azt, hogy nincs ebben semmi, igaza van, na akkor önmagában már ezért is menj pszichológushoz. Alapvető feladatod az önbecsülés.

2023. ápr. 7. 12:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elsőként neurolológushoz mennék.
2023. ápr. 7. 19:12
 5/13 Senior Séf ***** válasza:
40%
A felborult bélflóra egyik tipikus tünete.
2023. ápr. 8. 14:15
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Otthagyni a szrod bazdmeg nem fogyisag hanem igénytelenség!
2023. ápr. 8. 14:18
 7/13 Manócska1 ***** válasza:
96%
utolsó de undorító vagy. te is lehetsz még így. kérdező te meg menj mielőbb orvoshoz. ez nem játék.
2023. ápr. 8. 14:28
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Neurológiai kivizsgálás kell!Ez a feledékenység lehet egy agyverzes előjele!
2023. ápr. 8. 22:21
 9/13 Manócska1 ***** válasza:
93%
kérdező mi újság? hogy vagy? kedden menj mindenképp orvoshoz.
2023. ápr. 9. 10:26
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lenne? Húsvét van, tömte a fejét, a szrt meg majd lehúzza valaki. Bocsi de sztem ki sem kene engedni
2023. ápr. 10. 01:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!