Miért lettem fogyatékos?
25 éves vagyok, de észrevettem magamon, hogy szörnyen rossz lett a memóriám és egyéb képességeim. Sokszor szoktam ellenőrizni mindent, mert rengetegszer hagytam nyitva a csapot, hagytam a toaletben a produktumomat és ilyenek. Ma is ez történt, és a családom, akikhez jelenleg ideiglenesen visszaköltöztem, vette észre.
Mitől lehet ez a feledékenység?
Szép sorban menjél el pszichológushoz, neurológushoz, valamelyik csak rájön. Gyerekként nem voltál figyelemzavaros? Valamiért rohansz, kapkodsz. Nem akadályoz stressz a koncentrálásban? Mindenesetre tudatosan figyelj oda az olyan dolgokra, amire ezek szerint nem szoktál, ellenőrizd.
De tán nem kéne magadat a "fogyatékos" gúnynévvel bántalmazni. Ha más mondaná rád, mit szólnál? Ha azt, hogy nincs ebben semmi, igaza van, na akkor önmagában már ezért is menj pszichológushoz. Alapvető feladatod az önbecsülés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!