Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem lehet màr drogériákb...

Miért nem lehet màr drogériákban (d&m,rossmann) Melatonint kapni?

Figyelt kérdés

Hónapok óta nem árulnak, csak pre melatonint (ami más hatóanyagú) mostantól ezt is majd csak gyógyszertárban lehet venni? Ugyanis megkérdeztem ès ott van. Csak persze 4x-5x többért…

Valaki tud erről valamit?

ma 15:41
 1/4 A kérdező kommentje:

Kozben talaltam egy ilyet: [link]

Mert a rivo, xanax, nem okozhat hosszutavon rossz mellekhatasokat, mi? Istenem… nem is írok inkább semmit. Bár akkor gondolom ezek alapján a gyógyszertárakból is kivonják majd… 😏

ma 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Valóban a drogériákban már csak pre-melatonin van, de nem értem, miért nem jó neked, hiszen benne van az L-triptofán, ami altat.

Egyébként kerestem neked olcsóbbat, mert a patikában kb. aranyáron adják:

[link]

ma 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Az eltiltás az étrend kiegészítőként történő forgalmazásra vonatkozik, nem arra, hogy gyógyszerhatóanyag lehet-e. Melatonin hatóanyagú gyógyszer vény nélkül is kapható a patikákban, ami mellé adnak tisztességes betegtájékoztatót is, hogy mire figyelj a szedése során. Vényköteles gyógyszerekkel nem érdemes összehasonlítani. Minden gyógyszer méreg az egészséges embernek.
ma 16:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, vegulis mindegy lenne, hol vasarolom meg, csak a patikákban az ára 4x annyi, mint eddig a drogeriakban volt.:/
ma 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!