Már nagyon-nagyon régen régóta felzaklatott idegi-lelki/kényes nyűgös állapotban ébredek fel és bőgve sírva zokogva telnek el a mindennapok legalább minimum két, három naponta kifakadok és mindentől kiborulok ezzel mit lehet kezdeni!?
Kiborulok én akár a mindennapokban is,hogy minek kell még mindig élnem komolyan tényleg akármit bármit kell csinálni fürdeni és stbk
Dolgokat, ügyeket intézni mindentől kiborulok szinte!!!
Én jól vagyok fiatal a durván harminc négy évemmel?
Inkább az már középkorú a fiatalemberségből már megyek kifelé
Nem vagyok már én fiatal egyre kevésbé
A szüleim is mindent tudnak de egy önző patkányok rohadékok
Mindca ketten nincs mit ő velük sem tárgyalnom
Még talán végig csinálok egy orvosszakértői vizsgálatot a kevés pénz kiegészítés reményében aztán ennyi volt
Menj el pszichiáterhez. Be van szűkülve a tudatod. Valószínűleg depresszió és/vagy szorongás.
Ezek is csak sima betegségek, majd helyrerakják az agyi kémiád.
Nekem meg ez a betegségem. Nem tudok együttérezni. Tettetem, megjátszom, de nem érzem valójában. Érezni érzek, de nem úgy mint egy normális ember.
Tényleg csak annyit tudok javasolni, hogy menj el orvoshoz és fogadd el a gyógyszert. Nem veled mint emberrel van a baj, hanem az idegrendszered nem működik rendesen. Ettől van eleged mindenből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!