Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen mentális probléma...

Milyen mentális probléma lehet ez?

Figyelt kérdés

Mindig egyedül szeretek lenni,ha elhívnak valahova,inkább itthon maradok mert nem "kívánok"társaságban lenni,befelé forduló vagyok.

Szorongok,feszült,zavarban vagyok emberek között (állomás,bolt)stb,azt hiszem,hogy mindenki engem néz,rajtam nevet.

Szorongok,ha ismeretlent kell felhívnom telefonon,halogatom a hívást,mire megggyőzöm magam,hogy fel kell hívnom!

Általában rossz kedvem van,még akkor is ha örömre lenne okom,örömtelenség,mintha ez ki lenne oltva belőlem.

Dührohamok-teljesen átváltozok csendesből veszélyessé.

Ez milyen pszichés gond szerintetek?

2023. ápr. 5. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Introvertalt vagy, szociális szorongassal és depresszióval
2023. ápr. 5. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
40%

Oké ezt leírtad, de nem ismerünk.

Nem lehet diagnosztizálni ennyiből.

+ hát nem hinném, hogy annyi pszichiáter/pszichológus nézné ezt az oldalt.

Csak egy példa:

Én a leírtak alapján skizofréniára tippelek

Az utánam kommentelő valamilyen személyiségzavarra

A harmadik meg agytumorra.

És itt szépen jönnek be lassan az ijesztőbbnél, ijesztőbb diagnózisok te meg majd ráparázol, hogy úristen.

Ezt tapasztalatból mondom, mert nem ebben a kategóriában de egy hasonló kérdést én is tettem fel. Aztán a gyakori jónépe megállapította, hogy rákos vagyok. Gondolhatod milyen parában voltam.

Aztán elmentem az orvoshoz es semmi extra nem volt, 1 hétig kellett gyógyszert szednem és elmúlt.

Szóval egyszerűbb, ha elmész egy pszichológushoz/pszichiáterhez, ő felméri az állapotod, beszélget veled a gyerekkorodról, jelenlegi helyzetedről, tüneteidről és meg fogja mondani, hogy mi a bajod. (Valószínű nem az első ülésen)

2023. ápr. 5. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Szimplán elmebeteg vagy nem kell túllihegni a dolgot majd meggyógyulsz
2023. ápr. 6. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!