Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet köze anyám halálának...

Lehet köze anyám halálának ehhez az egészhez?

Figyelt kérdés
Anyám decemberben halt meg,én depressziós lettem,pánik rohamaim vannak. Az elejen sajat magamat hibaztattam,mert nem volt jo a kapcsolatunk es ez miatt meg jobban fajt a halala. Esténkent rém álmaim szoktak lenni vele,hogy kozeledik felém és én nagyon félek tőle. Amióta meghalt nekem halálfélelmem van,szorongok és állandóan a halál jeleit keressm magamon. Lehet hogy teljesen meg bolondultam? 2 és fél hónapja tart ez. Nehéz légzésem van,szorongok és biztos vagyok bennw hogy meg fogok nemsokára halni. Mi ez az egész?????
2023. ápr. 7. 16:44
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Rendben,koszonom. Mindenkepp segitseget fogok kerni. Remelhetoleg idoben el fogok jutni szakemberhez
2023. ápr. 7. 20:57
 42/49 anonim ***** válasza:
Persze, hogy el fogsz jutni. Van még hátra legalább kilencven éved! :) Minél hamarabb mész, annál többet tölthetsz el belőle nyugodtan, boldogan. Kifáradtál, sok volt a valódi okod az aggodalomra. Most, hogy már nem lenne rá, megszokásból generálsz magadnak. Még azon is nevess egyet, hogy jó, hogy nem ismersz több betegséget, már rég mindet megállapítottad volna magadnak. Hajrá, minél gyorsabban mész, annál hamarabb lesz jó.
2023. ápr. 7. 21:03
 43/49 A kérdező kommentje:

Nem tudom.. probalok eros maradni.. a szules utani kontroll vizsgalatra se tudtam vissza menni mert lázas voltam és most az is idegesit hogy nem látott orvos.. késore kaptam idopontot :/

Jo lenne ha vissza kapnám az eletemet mert ez igy nem elet hogy minden nap az egeszsegem miatt aggodok :( volt olyan is hogy sirtam es azt mondogattan hogy ha meg kell halnom akkor ez van igy jartam... :/ az biztos hogy ez nem normalis dolog :(

2023. ápr. 7. 21:18
 44/49 anonim ***** válasza:
Azért menj gyorsan, a félelmeidre szánt idődet mind fordíthatnád a picikre, nagy szükségük van rád. Minél több mosolyukat látod, annál könnyebben indulsz te is felfelé.
2023. ápr. 7. 21:22
 45/49 A kérdező kommentje:
Az miert van hogy remalmaim szoktak lenni,hogy meg fogok halni?
2023. ápr. 8. 12:55
 46/49 A kérdező kommentje:

Lázasnak érzem magam egész nap,pedig nem vagyok lázas.

36,5 a hőm..

2023. ápr. 8. 14:02
 47/49 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen miért félsz a haláltól?

Mert szerintem nem rosszabb az élettől.

Ott nem kell dolgozni,nem kell félni senkitől és semmitől..

Nyugalom vesz körül,vagy örökre elalszol,vagy újjászületsz vagy újra együtt leszel azokkal,akik már elmentek.

Feküdtök majd egy gyönyörű helyen talán,és nézitek mi történik a földön.

Elvégre nem tudhatjuk utána mi jön,de én ezekből indulok ki.

Mindenki meghal egyszer,ettől nem kell félni,mert olyan mintha a születéstől félnél.

De úgy fogd fel,hogy fiatal vagy,és nem most fog bekövetkezni..

Ugyanakkor ennyire rettegni is hülyeség tőle.

2023. ápr. 9. 01:34
 48/49 A kérdező kommentje:

Nem tudom miert felek,de ram jon valami es akkor mindjart arra gondolok,hogy meg fogok halni.

Gyerekeim vannak akiknek szukseguk van ram. Talan ezert felek

2023. ápr. 9. 14:19
 49/49 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy gyászfolyamatba keveredtem?
2023. ápr. 9. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!