Lehet köze anyám halálának ehhez az egészhez?
Mindenki azt hiszi,hogy én jól vagyok.... csak annyi furcsa nekik hogy van amikor be vonulok a szobaba es nem csinalok semmit. Azt gondoljak,hogy azert van ez,mert lusta vagyok.....
Ez egy hosszu folyamat lesz... hirtelen sok szomorusag ert ami kihozta belolem az egeszet..
Pedig orulnom kellene,mert szuletett egy gyerekem akit mindennel jobban szeretek...
A depresszio nem fog elmullani magatol?
Annyira nem vgyok magam alatt azt nem mondanam hogy egesz nap fekszek.. változo napjaim vannnak. Van amikor egesz nap nincs kedvem senkihez,de olyan is van amikor nagyjabol el tudom vegezni a feladataimat. Nem vagyok egesz nap bent a lakasba szerencsere,és ritka amikor elkap a siras ... mar nem olyan vészes a dolog mint volt.. csillapodik,csak attol felek hogy mindif vissza fogok esni
Úgy látszik, mindegy mit írunk, akár segítő szándékkal, mert mindent megmagyarázol. Ha ennyire mindent tudsz, minek írtad ki a kérdést? (Erre nem kell válaszolnod, a kérdés költői.) Részemről leírtam a javaslatokat, ha te jobban tudod, akkor tedd azt.
#14,16,19,25 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!