Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet köze anyám halálának...

Lehet köze anyám halálának ehhez az egészhez?

Figyelt kérdés
Anyám decemberben halt meg,én depressziós lettem,pánik rohamaim vannak. Az elejen sajat magamat hibaztattam,mert nem volt jo a kapcsolatunk es ez miatt meg jobban fajt a halala. Esténkent rém álmaim szoktak lenni vele,hogy kozeledik felém és én nagyon félek tőle. Amióta meghalt nekem halálfélelmem van,szorongok és állandóan a halál jeleit keressm magamon. Lehet hogy teljesen meg bolondultam? 2 és fél hónapja tart ez. Nehéz légzésem van,szorongok és biztos vagyok bennw hogy meg fogok nemsokára halni. Mi ez az egész?????
2023. ápr. 7. 16:44
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Lehet hogy van valami a fejembe?
2023. ápr. 7. 18:21
 22/49 A kérdező kommentje:
Januárba volt vérvételem az nem mutatott ki semmit
2023. ápr. 7. 18:22
 23/49 anonim ***** válasza:
Nincs semmid depresszión kívül. Istenkém, fejezd már be a hisztit. Lassan azt sem hiszem, hogy agy van a koponyádban, ha így folytatod.
2023. ápr. 7. 18:27
 24/49 A kérdező kommentje:
Akkor ezzel miert menjek ki vizsgalasra?
2023. ápr. 7. 18:30
 25/49 anonim ***** válasza:

"Erről az egészről még nem szóltam senkinek, hogy ennyire félek. Szív betegségeket képzelek be magamnak"

EZ is azt mutatja, hogy beteg vagy, és szaksegítségre van szükséged. Az nem megoldás, hogy nem szólsz róla senkinek.

"Lehet hogy van valami a fejembe?"

Igen, ezért kell a Neurológia, és pszichológus.

"Januárba volt vérvételem az nem mutatott ki semmit"

Lelki problémákat a vérvétel nem mutatja ki.

2023. ápr. 7. 18:30
 26/49 anonim ***** válasza:

24

Hogy kapj vagy normális pszichoterápiát, vagy gyógyszert, amitől végre normális leszel, ne pedig egy idegbeteg anyja a gyerekednek.

2023. ápr. 7. 18:34
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Mivel több kisgyerek van a gondjaidra bízva, köteles vagy orvoshoz fordulni az állapotoddal, nem itt kérdezgetni naponta ugyanazt. Van otthon segítséged? Férjed tényleg nem lát ebből semmit? Magánorvoshoz menj, ott több idő jut rád. Bár van aki államiban is kifog jó szakembert.
2023. ápr. 7. 19:31
 28/49 A kérdező kommentje:

De azt ki mutatta volna a vervetel ha a fejembe lenne valami nem? Ha lelki problemam van akkor az mogott nem szokott lenni szervi megbetegedés ezért sem ertem hogy miert kene neurologiara mennem.

A gyogyszerrol meg annyit hogy nyugtatot kaptam. Idegbeteg nem szoktam lenni,a gyereker soha nem bantom ,csak gondolataim vannak a halallal kapcsolatban es ez az amit nem merek elmondani senkinek. Mit gondolna rolam a csaladom ha oda allok elejuk es azt mondom nekik hogy lehet hogy meg fogok halni? Mit ereznenek a gyerekeim? Miattuk probalok eros maradni. Egyszer mar ki gyogyultam ebbol ugy h nem foglalkoztam magammal,és nem figyelgettem magamat,de el kezdtem zsibbadni,szurt a szivem,amitol megint csak megijedtem,es vissza estem ebbe a szarba. Mar enyhebbek a tunetek,de nen tudok szabadulni a halallal kapcsolatos gondolatoktol.

Amikor voltam ki vizsgalason a leletemre azt irtak hogy pszchies zavar a fejben,de megse kuldtek tovabb neurologiara csak szakemberhez es nyugtatot irtak fel,es azt is mondtak,hogy ez fejben dol el,hogy mikor fog elmullani. De ebbol mar nagyon elegem van,hogy folyamatosan a halallal foglalkozok,mar annak is utana neztem,hogy mik a halal elo jelei . :( ha nem kérek segitseget,elkepzelheto,hogy nem fogok felni a halaltol hanem ongyilkos gondolataim lesznek? Soha az eletembe nem voltam depresszios,ezert is felek,mert fogalmam sincs,hogy mi van velem.

2023. ápr. 7. 19:37
 29/49 A kérdező kommentje:
Senki nem vesz észre rajtam semmit mert a gyerekeket ugyanugy ellatom es kifele nem mutatom a bajaimat. Ugyanugy tudok mosolyogni de belulrol nem vagyok mar ugyanaz aki voltam
2023. ápr. 7. 19:39
 30/49 A kérdező kommentje:
A gyerekeimet soha nem bántanám. Rájuk nem jelentek veszelyt
2023. ápr. 7. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!