Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetek olyan csúnya hogy nem...

Lehetek olyan csúnya hogy nem merek belenézni a tükörbe és ha látom magam hányingerem lesz?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 15:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Azért van veled, mert az ideálja a szőke, kékszemű, de ennek ellenére beléd szerelmes. Ez így szokott lenni.

A férfiak szeretik nézegetni az F kosaras mellű, botoxolt modelleket, de a szerelmük jellemzően nem ilyen. Az F kosarasba nem szerelmesek, csak nézni jó. 😅

16-os meg a ostoba troll incel

2023. ápr. 3. 19:06
 22/25 anonim ***** válasza:
55%

22-es ez volt ebben a topicban az első kommentem. 🤷‍♂️ Neked valami súlyos gond lehet a toronyban. Troll vagy!

Keress fel egy szakembert...

Pá!

2023. ápr. 3. 19:18
 23/25 anonim ***** válasza:
34%

24.

Mivel ez egy anonim oldal így nehéz megkülönböztetni hogy ki ír. Ettől függetlenül még semmi közöm az incelhez mert leírtam hogy vannak csúnya emberek.

2023. ápr. 3. 19:21
 24/25 anonim ***** válasza:

És sosem bántam, ha a párom megnézett egy szép lányt, sőt, ha láttam egyet, még én hívtam föl rá a figyelmét. Egy társaságban egy lány meg is lepődött egy ilyen eseten, mert ő inkább befogná a fiúja szemét ilyenkor. Ha valaki szép, azt az azonos nemű is látja és elismeri, de nem kell rögtön vetélytársként tekinteni.

Szerintem inkább a belső tulajdonságaidra koncentrálj, mert ha a tartalom gazdag, akkor a 'csomagolás' mellékessé válik, de arra is képes, hogy vonzóvá varázsolja azt.

2023. ápr. 3. 19:46
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

24

Én is erre gondoltam de lepontiztak. Teljesen normálisan ha nézeget másokat. Én is felszoktam rá hívni a figyelmet az utcán vagy mutatók róla képet.

2023. ápr. 3. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!