Lehetek olyan csúnya hogy nem merek belenézni a tükörbe és ha látom magam hányingerem lesz?
Azért van veled, mert az ideálja a szőke, kékszemű, de ennek ellenére beléd szerelmes. Ez így szokott lenni.
A férfiak szeretik nézegetni az F kosaras mellű, botoxolt modelleket, de a szerelmük jellemzően nem ilyen. Az F kosarasba nem szerelmesek, csak nézni jó. 😅
16-os meg a ostoba troll incel
22-es ez volt ebben a topicban az első kommentem. 🤷♂️ Neked valami súlyos gond lehet a toronyban. Troll vagy!
Keress fel egy szakembert...
Pá!
24.
Mivel ez egy anonim oldal így nehéz megkülönböztetni hogy ki ír. Ettől függetlenül még semmi közöm az incelhez mert leírtam hogy vannak csúnya emberek.
És sosem bántam, ha a párom megnézett egy szép lányt, sőt, ha láttam egyet, még én hívtam föl rá a figyelmét. Egy társaságban egy lány meg is lepődött egy ilyen eseten, mert ő inkább befogná a fiúja szemét ilyenkor. Ha valaki szép, azt az azonos nemű is látja és elismeri, de nem kell rögtön vetélytársként tekinteni.
Szerintem inkább a belső tulajdonságaidra koncentrálj, mert ha a tartalom gazdag, akkor a 'csomagolás' mellékessé válik, de arra is képes, hogy vonzóvá varázsolja azt.
24
Én is erre gondoltam de lepontiztak. Teljesen normálisan ha nézeget másokat. Én is felszoktam rá hívni a figyelmet az utcán vagy mutatók róla képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!