Honnan tudom hogy csunya vagy szep vagyok? Ha csunya vagyok mit tudok tenni hogy szep legyek?
Nagyon sokáig iszonyú rondának láttam magam.
Aztán rájöttem, hogy csak azért látom magam rondának mert rettenetes kedvem van. Örömömet leltem abban hogy sminkeltem, de csak a szemem, mert azt láttam szépnek így azt akartam kiemelni.
Aztán rájöttem hogy a hajamat többféleképpen tudom hordani, melyik az amitől jól érzem magam.
Az öltözködésemben elengedtem az elvárásokat, azt veszem fel amiben jól érzem magam (Ha épp feketéhez van kedvem akkor azt, ha színeshez akkor meg úgy néz ki mint egy papagáj, de imádom, mert ez boldoggá tesz.)
A mosolygós arcot szebbnek látják az emberek. Lásd meg te is a szépet másokban, ezután könnyebb magadban is felfedezni ezt.
Egyáltalán nincs miért szégyellned magad, abból kell gazdálkodnod amivel születtél :)
Nem attól leszel szép hogy keskeny az arcod és szőke a hajad. Összhangban legyél magaddal, az sokat segít.
Válassz valamit ami ad egy pici önbizalmas (ékszek, ruhadarab, táska, egy bizonyos színű smink bármi) és ezt bővítsd folyamatosan amíg azt nem érzed hogy mostmár úgy jól érzed magad.
"Illetve ha valaki "csúnya", hogy lesz önbizalma? Mivel én is csúnyának tartom magam, hogy tudok ezen változtatni? "
Hát úgy, hogy ha valamiben nem tudsz állást foglalni (pl szépség kérdése), akkor olyan dologgal kezdesz foglalkozni amiben sikert érsz el!
A sikertől leszel magabiztos, a magabiztoságtól boldog, a boldogságtól pedig előbb utóbb szép is!
Bármiben lehet sikert elérni, akár öt fekvőtámasz teljesitésében is, a lényeg, hogy sikert sikerre halmozz, és ne a kudarcokat gyüjtögesd!
Csak igy lesz önbizalmad!
#3 Keskeny arc, szőke haj, meg jó fakó kékes-szürkés szem. Északi típus, a hideg kiráz tőle.
Én a barna vagy fekete hajú és szemű, kicsit kerekebb (de nem molett), ill. kicsit szögletesebb de nem téglalap arcú nőket kedvelem.
Jókat írt a 3-as.
Én még kiegészíteném azzal, hogyha görcsösen ragaszkodsz hogy megfelelj (jól nézz ki, jól öltözködj) akkor nyilván erre van berendezkedve az agyad, és mindig mindenből azt fogod kihozni, hogy te ronda vagy.
Mindenkinek úgysem leszel szép és mindig lesz nálad szebb. Tehát ezen kár rugózni. Felmész egy akármilyen szépségkirálynő oldalára, még rájuk is írják, hogy "nem tudom mi olyan szép benne", "ezerszer szebb nők járnak az utcán" stb. A másoknak való megfelelési kényszer az egyik legrosszabb dolog, mert sosem fog sikerülni és csak még betegebbé tesz. Nem te vagy a Dalai láma, hogy márpedig neked mindenkit le kell nyűgöznöd. Fogadd el magad, amin tudsz azon javíts, mert akik szeretnek azok szeretni fognak így is, akik meg nem, azoknak úgysem fogsz tudni megfelelni sehogyan sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!