Rengeteg pisilés, lehet ez az új antidepresszánstól?
2 hete váltottam új antidepresszánsra -Olwexya 75mg.
Nyilván idó kell, hogy beálljon, és 2 hét múlva konzultálok a pszichiáteremmel.
Viszont: megállás nélkül pisilnem kell, és jön is belőlem.
Kb. napi 1 liter vizet iszom meg, a többi folyadék máshogy kerül a szervezetembe (kávé, kakaó, étel útján).
Amióta ezt a gyógyszert szedem, elalvás előtt 2x megyek el pisilni, olyan éjfél körül elalszom, és hajnali 3-kor arra kelek, hogy bepisilek annyira kell. Elmegyek, majd 8 körül szintén arra kelek, hogy nagyon kell pisilnem, aztán napközben kb. 30 percenként-óránként járok.
Ha programra megyek, ott is 3 órát bírok, de közben már érzem, hogy kell. Előtte nem volt ilyen durva gondom. Lehet ez egy mellékhatás, ami majd elmúlik, vagy érdemes lenne ezzel orvoshoz menni?
4
A venlafaxine nem antidepresszans? akkor mi? gabonapehely?
Ugyan ez a problémám, én faxiprolt szedek de a hatóanyag ugyan az, amióta szedem nagyon sokat járok wcre, de nekem egy kis idő után jobb lett, igaz még mindig sűrűn járok, de nem nehezíti meg a mindennapokat, viszont ha neked nem lesz jobb, szólj a dokidnak, max gyógyszert váltotok
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!