Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rengeteg pisilés, lehet ez az...

Rengeteg pisilés, lehet ez az új antidepresszánstól?

Figyelt kérdés

2 hete váltottam új antidepresszánsra -Olwexya 75mg.

Nyilván idó kell, hogy beálljon, és 2 hét múlva konzultálok a pszichiáteremmel.

Viszont: megállás nélkül pisilnem kell, és jön is belőlem.

Kb. napi 1 liter vizet iszom meg, a többi folyadék máshogy kerül a szervezetembe (kávé, kakaó, étel útján).

Amióta ezt a gyógyszert szedem, elalvás előtt 2x megyek el pisilni, olyan éjfél körül elalszom, és hajnali 3-kor arra kelek, hogy bepisilek annyira kell. Elmegyek, majd 8 körül szintén arra kelek, hogy nagyon kell pisilnem, aztán napközben kb. 30 percenként-óránként járok.

Ha programra megyek, ott is 3 órát bírok, de közben már érzem, hogy kell. Előtte nem volt ilyen durva gondom. Lehet ez egy mellékhatás, ami majd elmúlik, vagy érdemes lenne ezzel orvoshoz menni?

2023. ápr. 3. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Olvasd el a gyógyszerhez adott tájékoztatót ha abba nincs benne hogy vízhajtó hatású vagy mellékhatásként sűrű vizelés stb... vagy valami hasonló akkor midnenképp fordulj orvoshoz, legalább hívd fel a oszichiháteredet hogy ez van és akkor ha ez nagy gondot okoz akkor lehet soronkívül előbb berenel vagy telefonon megmondja hogy mit csinálj másképp.
2023. ápr. 3. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Nem is értem, szedsz valamit de a mellékhatásaival kapcsolatban fogalmatlan vagy. Betegtájékoztató erre van kitalálva.
2023. ápr. 3. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Mindenképpen szólj az orvosnak, ez nem normális dolog. Tönkremehet a veséd.
2023. ápr. 3. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Egyrészt ez nem antidepresszáns, másrészt pedig hugyúti fertőzésekre hajlamosíthat, lehet azért kell gyakran pisilned. A másik lehetőség a diabétesz szóval mindenképp közöld az orvossal akár telefonon, nem kell megvárni a személyes találkozást.
2023. ápr. 3. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
64%

4

A venlafaxine nem antidepresszans? akkor mi? gabonapehely?

2023. ápr. 3. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a problémám, én faxiprolt szedek de a hatóanyag ugyan az, amióta szedem nagyon sokat járok wcre, de nekem egy kis idő után jobb lett, igaz még mindig sűrűn járok, de nem nehezíti meg a mindennapokat, viszont ha neked nem lesz jobb, szólj a dokidnak, max gyógyszert váltotok

21/L

2023. ápr. 6. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!