Éjszakai ágyba pisilés! Ha nincs fizikai probléma mögötte és a pszichológus sem talál bajt, azt leszámítva, hogy emiatt nagyon frusztrált vagyok, akkor MI OKOZHATJA? 19F
A pszichológus vagy 10x küldött vissza az urológiára, onnan 10x a pszichológiára, okot nem találtak, az urológián már sziát köszönnek...
Mi okozhatja? Annyi van még hogy van egy asperger szindrómám, de az elvileg nem okoz ilyet.
Szeretnék megszabadulni tőle, mert jobb dolgokra is lenne elkölteni a pénzt amiért pelenkát vásárolok... ráadásul a párkapcsolat is kilőve.
a dolog nem újkeletü, így nőttem fel.
#1 Olvasd el még egyszer a kérdést.
Szóval ,gondolom olyan,hogy nem iszol lefekvés előtt már az utolsó órákban,azon már túl vagy.
Szüleid miért nem vittek el korábban kivizsgálásra,meg pszichológushoz,ha már gyerekkorod óta fennáll ez a probléma?
Sajnálom..ezek szerint ők is tanácstalanok.
Minden reggel arra ébredsz,hogy bevizeltél?Vagy azért van 1-2 alkalom,amikor kimarad?
(Szüleid miért nem vittek el korábban kivizsgálásra,meg pszichológushoz,ha már gyerekkorod óta fennáll ez a probléma?)
Hogyne vittek volna? Vittek! Viszont az asperger szindrómám miatt ( nem bírom ha tapogatnak, hozzámérnek) körülményes volt. Az életemre veszélyes dolgok kizárása után a szüleim inkább nem vittek orvoshoz. Sajnos kitöréseim voltak, azonban azokat már tudom kezelni, már nincsenek ilyen dührohamaim, habár nagyon rossz amikor hozzámérnek, de akaraterővel letudtam küzdeni. Vágyom a normális életre és ahogy tudok szocializálódom is.
(Minden reggel arra ébredsz,hogy bevizeltél?Vagy azért van 1-2 alkalom,amikor kimarad?)
Van néha 1-2 alkalom, de ritka és akkor is nedves csak nem annyira.
Pszichológusod kiképzett terapeuta volt?
Mert ha nem, ne csodálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!