Kisgyermekként mikor álmomban bevizeltem, miért álmodtam mindig azt hogy pisilek éppen valahol?
Figyelt kérdés
Sőt volt hogy még éreztem is hogy olyan mint ha a lábamon fojna, de mikor lenéztem ( álmomban ) nem láttam semmit hogy a nadrágomra ráment volna.
Illetve vajon az álom váltotta ki a pisilást, vagy a bepisilás az álmot?
És igen, sajnos bőven volt rá indok amiért álmomban bevizeltem. Csak engem most felnőttként az álom része foglalkoztat.
2022. jan. 25. 13:05
1/3 anonim válasza:
Nagyon kellett pisilned es azert almodtal rola.
2/3 Contefleur válasza:
Ahogy az előttem lévő írta, beleálmodtad az álmodba a pisilés érzését.
3/3 anonim válasza:
Pisilned kellett, agyad teremtett egy olyan szituációt, amikor elvégezheted (nálam is sokszor volt, hogy álmomban éppen kimentem wc-re, kiengedtem, és akkor arra keltem, hogy hát az ágyban vagyok, nem wc-n)
Csak kicsiként még nem tudja a gyerek, hogy ez most álom, most nem szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!