Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehetett a bajom kisgyermek...

Mi lehetett a bajom kisgyermekkoromban?

Figyelt kérdés

Pár hetes koromban rosszul lettem, el volt sápadva a bőröm, elvileg fent voltak akadva a szemeim, rohantak velem a kórházba. Ott vérátömlesztést kaptam, és bent tartottak hetekig. Aztán oxigéndús környezetet ajánlottak (el a szmogos városból), és évekig megfigyelés alatt tartottak, mármint állandóan vérvételre kellett járnom, és ha beteg lettem, nagyon kellett a lázat nézni, mert ha felment volna azonnal kórház.

Azóta rendbe jött a vérképem, és már a láznál sem kell pánikba esni. De nem tudom mi lehetett, itthon se tudják pontosan, pedig azért nem ártana.

Valaki találkozott már hasonló esettel?

Persze, ha nem kapok választ elviszem egy orvoshoz a régi leleteim és kifaggatom. Csak gondoltam hátha tud valaki valamit.

2015. ápr. 9. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:

esetleg írd le röviden, mik vannak a régi leleteiden. a végén ami latinul van vélemény.

lehetett akár súlyos vérszegénység/vérképző szervi zavar, akár valami keringési eredetű..bármi. nehéz így.

2015. ápr. 10. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!