Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szívinfarktusom lehetett? Ha...

Szívinfarktusom lehetett? Ha nem akkor mi okozza a problémát?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 17/L vagyok. Tegnap este ereztem hogy zsibbad a labam magatol, orakon keresztul, es nem mult el. Ezutan egyszer csak azt ereztem hogy a mellkasom szorit, mintha rajta ulnenek, alig birtam levegot venni, zsibbadt a bal karom, es a hatamba meg az allkapcsomba sugarzott a fajdalom. Ez eltartott egy ideig, es aludni sem birtam tole, ezutan csak rosszabb lett, aztan ejjel 2 korul el birtam aludni. Ma reggel mukor felkeltem meg mindig alig birtam levegot venni, sot ha nagyobb levegot vettem akkor meg jobban fajt a mellkasom,es a szivem is szurt meg olyan volt mintha valaki szoritana a szivem. Szedultem egesz nap, es volt mikor kevesbe ereztem a fajdalmat, volt mikor hirtelen mintha begorcsolt volna. Eleg levert es faradt is voltam ma. Szerintetek mitol lehet?:S nem sztresszelek, nem idegeskedek, de szivinfarktus elegge ritka az en koromban.

2015. márc. 2. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk orvosok! Így nem tudunk semmit mondani rà,menni kelett volna orvoshoz ma! Cigizel? Kàvézol?
2015. márc. 2. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Kb heti egyszer-ketszer dohanyzom, kavet egyatalan nem iszok, parszor szoktam inni energiaitalt.
2015. márc. 2. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az volt. De nem ártana ha elmennél a dokidhoz. Minden jót! :)
2015. márc. 2. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2015. márc. 2. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
A tünetek amiket leírtál, bizony a szívroham tünetei! Menj orvoshoz! A koroddal nem érdemes kockáztatni, a szívroham nem válogat, nézz utána.
2015. márc. 3. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!