Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kisgyermekkel kapcsolatban...

Kisgyermekkel kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata kancsalság műtéttel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Doki szerint rutin műtét, nagyon "könnyű" eset, mivel csak az egyik szemét kellene és így valószínű,hogy kialakulna a kétszemes látás. 1,5 éves.

2016. febr. 13. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem inkább letapasztással szokták kezelni? Mármint hogy a jót letapasztják,a kancsal szem pedig hozzáerősödik? Ha így megoldható,akkor minek műteni?
2016. febr. 16. 07:38
 2/3 anonim válasza:
műtét! mindenképp , akár többször is, borzasztó lesz az élete ha kancsal marad.. én tapasztalatból írom, 2 évesen lettem az aztán műtét 10 éves koromig jó volt aztán váltott kancsalság és tavaly műtettem meg újra és minden problémám megoldódott azelőtt állandóan csúfoltak szóval műttesd meg mindenképp és biztos kifog mert egy ideig a nem műtött szemét takarják , hogy az agy tanulja a másikat használni aztán együtt használja majd és olyan lesz mint minden más embernek, nekem 23 évesen is beállt a 2 szemes együtt látás bár én nem voltam tompa látó talán ezért de ez még ilyen korban ki se alakul és tényleg rutin műtét 10-15 perc mindössze
2016. ápr. 6. 20:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi, én is így gondolom. Dokink is megvárja a 2-2,5 éves kort, azért, hogy kisebb legyen a komplikáció esélye (gyógyulás). Addig is tapaszozzuk természetesen a tompalátás elkerülése miatt.
2016. máj. 5. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!