Mihez kezdjek ezzel az érzéssel?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja fogyni akartam, ezért eheztettem magam, de sok kilót nem tudtam leadni, egyből visszaszedtem mindig, és általában többet is. Most zavar, hogy a jojo effektusnak koszonhetoen több kg lettem, és sokszor eszembe jut, milyen jó is volt, mikor egész nap semmit nem ettem max egy zero üdítőt és lement 0.5-1kg. Maga az éhezés, és az ezzel járó gyors sulyvesztes okozta sikerelmeny is hiányzik. Legszivesebben megint elkezdeném az egészet, de félek, hogy ugyanígy járnék, és még több kg lennék utána.2023. márc. 28. 19:26
1/2 anonim válasza:
Kalóriadeficit+sport. Ha elérted a kívánt testsúlyt, akkor napi 2000 kcal ajánlott, változatos étrenddel.
2/2 anonim válasza:
A fogyás nem úgy működik, hogy nem eszel (mert utána visszahízod a tízszeresét), ezért ha tényleg le akarsz fogyni, akkor enned kell, csak 200-300 kalóriával kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!