Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rettenetesen irigy vagyok egy...

Rettenetesen irigy vagyok egy ismerősömre aki most lett anya. Mit kezdjek ezzel az érzéssel?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, nem volt tökéletes házassága, szeretőt tartott a férje mellett mégis végül gyermekük lett és most annyira kiegyensúlyozottnak látom, aki boldog és kicsattan ettől a boldogságtól. Olyan igazi anyának tűnik aki mindig is erre volt beprogramozva és nagyon jó anyának tűnik. Nem tudom miért kínoz a sárga irigység de ez annyira rossz nekem. Én nem akarok irigy lenni senkire sem. Nekem nem ilyen egyszerű sajnos,pcos betegségem van és még nem állok úgy,hogy gyermekem lehessen karrier szempontjából sem. Most kezdtem egy új munkahelyen ezért itt mielőtt gyesre mennék dolgozni kellene legalább egy évet. Decemberben fogok diplomázni, és jelenleg még kész sincs a saját lakásunk. Miért érzem ezt és hogyan szabadulhatnék meg ettől az érzéstől? Senkitől sem szeretném irigyelni a boldogságát. 😟 27 éves nő vagyok..

2023. jan. 30. 01:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

Szereto mellett?

Az aztan szep …

2023. jan. 30. 01:38
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán a férjtől lehet a baba?
2023. jan. 30. 01:39
 3/19 A kérdező kommentje:
Hát amúgy ha a pletykákat nézném akkor nem, valószínűleg nem a férje az igazi apa. De én ezen így nem is gondolkodtam, hogy ez így gáz is egyben
2023. jan. 30. 01:43
 4/19 anonim ***** válasza:
80%

Mert akkor ezért boldog: van a szerelmétől egy gyereke, akit a mit sem sejtő férje fog felnevelni.

Akkor majd kicsit lefelé fog görbülni a szája, ha 5-10 év múlva egy véletlen folytán megtudja a családja az igazságot.

2023. jan. 30. 01:48
 5/19 anonim ***** válasza:
55%
Kitartasz 1-2 évet, és csinálsz egy babát. Magát az irigységet meg küzd le azzal, hogy végig gondolod mivel jár az a baba nekik. Jó dolgokat rossz dolgokat egyaránt okoz egy gyermek, sose fenékig tejfel. Ha valamelyik ismerősömnek születne gyerek, örülnék neki persze legyenek boldogok. De legalább közelről tudom szemlélni a szívást is. Okos a más kárán tanul, gyereknevelésbe is nagyon igaz ez.
2023. jan. 30. 01:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is voltak anno ilyen versenyszülő vagy versenyházasodó osztálytársaim... Magyarul akik szerint minél előbb megházasodott valaki vagy szült gyereket a korosztályából, az annál jobb, és ők erre törekedtek....

Nos, jó sok édibédi házasság válással végződött, az egyedülálló anyukákról nem is beszélve, amik aztán puzzléztak maguknak újabb családot... áhh, semmi értelme rohanni, de másokhoz hasonlítgatni a saját tök más helyzetünket sem...

2023. jan. 30. 02:04
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek jövőjére is gondolj! Az sokkal fontosabb, mint szülni…
2023. jan. 30. 02:09
 8/19 anonim ***** válasza:

Ha az észérvek után is irigy vagy, akkor inkább az irigység lélektanával foglalkozz.

Nehéz életem volt, de irigy soha nem voltam. Tettem a dolgom haladtam előre, elértem amit akartam és 3an is bevallották h irigyek az elért dolgaimra. Utána olvastam ennek a pszichológiájának mert annyira ledöbbentett, hogy barátok és testvér így érez. Igazából nem tudom az okát, féltékeny sem tudok lenni. Irigy sem. Valahogy az jut inkább eszembe, hogy ha neki sikerült nekem is fog és ettől izgatott leszek de ez pozitív érzés nekem

2023. jan. 30. 03:17
 9/19 anonim ***** válasza:
10%
Elért dolog alatt nemcsak vizsgát értek hanem párkapcsolat, gyerek, lehetőség stb.
2023. jan. 30. 03:20
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
Ítj a szeretőjének. Felcsinál téged is.
2023. jan. 30. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!