6 eves kislanyom van, es egyszeruen nem tudok vele mit csinalni, rettenetesen hisztis es makacs? a tobbi lent
Pedagógiai szakszolgálatnál voltatok?
Te mennyire vagy következetes? Mennyire vannak szabályok?
Lányom Asperger szindrómás. Ugyanez a viselkedés jellemzi, csak sokkal enyhébben.
Autizmusra nem vizsgálták? Én a helyedben pszichiáterhez vinném. Meg a Pedagógiai Szakszolgálathoz. Minél hamarabb.
5! Az nem igazán releváns,hogy viselkedik az oviban. Az én lányom, mint írtam, Aspergeres. Szóval magyarul autista.
Az oviban mégis másolja a többiek viselkedését és ott semmi probléma nincs vele,csak apróságok.
Mondom,vizsgáltasd ki Asperger irányban. Tipikusak a tünetei. " Asperger düh".
A lányom volt,hogy kékre-zöldre vert,mert sorba kellett állni. A pszichológusa azt hitte,a férjem volt. Ennyit erről.
most vegig olvastam az asperger tüneteit, ahogy az elobb irtad, a legtöbb nem illik rá
- az etkezesre azt mondtam most utoljara, hogy arfid betegseg- de ez nem magyarazza ezt a viselkedest, meg ezt a visitozast, mint egy 2 eves gyerek ugy visitozik, meg maszik a foldon.. teljesen ketsegbe vagyok esve :(
Tudom régimódi nevelési elv, de ha melegebb lesz, akkor öntsd le egy pohár vízzel.
A nagybátyám volt ilyen, nagyim még így kezelte. Elvileg kizökkenti.
Tudom, a gyerekbántalmazás határa, de én azért nem vagyok benne biztos, hogyha a gyerek másokat bántalmaz és szemeteseket dobál, akkor nem jobb-e, ha valami azonnali következménye van, amire ösztönösen reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!