Scippa antidepresszáns tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Régebbi kérdést láttam csak ezzel kapcsolatban, gondoltam felteszek egy újat, hátha vannak más, új tapasztalatok. Én depresszióra és enyhe szorongásra kaptam. Amiket eddig olvastam elvették a kedvemet, de adok neki egy esélyt.2023. márc. 18. 14:39
21/25 anonim válasza:
En szedem 4 hónapja jól vagyok tőle
22/25 A kérdező kommentje:
Update ha valakit érdekelne: márciusban kezdtem, eljutattam szépen lassan arra, hogy 10mg szedjek kb. 2,5 hónapra. Amíg szedtem tompa volt minden érzelmem, végig vártam, hogy vége legyen, de nem. Az utolsó hónapban már elkezdtem csökkenteni saját döntésből 5mg-ra és akkor jobban éreztem magamat, végül lejöttem róla. Kiderült, hogy valószínűleg borderline vagyok, pszichiáter felírt egy másik szintén SSRI-s antidepresszánst, amit szorongásra kaptam. Nem szedtem be, már 3 hete nem szedek gyógyszert. A 2.hét nem volt jó lejövésnél, mert tanulnom kellett és nagyon nehezen ment, nem működött az agyam. Most van a 3. hét, és már újra jól vagyok valamennyire.
2023. jún. 27. 16:30
23/25 A kérdező kommentje:
Aki elkezdené szedni: nekem nem vált be annyira. Csak elnyomja az érzelmeket, kell a terápia. A gyógyszer nem fogja teljesen megoldani a problémáidat, legalábbis ha hasonló helyzetben vagy, mint én.
2023. jún. 27. 16:33
24/25 anonim válasza:
Én is borderline vagyok az antidepresszánsok nekem se jöttek be. Egyedül a kventiax jött be nekem szorongásra,de az nagyon! Imádom. Persze amíg nem muszáj addig nem kell gyógyszert szedni
25/25 anonim válasza:
Nagy tapasztalatom nincs. Annyi bizonyos, hogy a Scippa 10 mg mellé 1 db 0.5 mg frontint szedtem,amit idővel el is hagytam.
Volt e olyan közöttünk, hogy reggel bevett 10 mg-ot és délben újra 10 mg-ot?
Nekem a 10 mg gyenge,nem igazán vált be. Mivel ennek van a legkevesebb mellékhatasa,maradnék ennél a gyogyszernél, de megpróbálnám még a déli 10 mg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!