Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Scippa antidepresszáns tapaszt...

Scippa antidepresszáns tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Régebbi kérdést láttam csak ezzel kapcsolatban, gondoltam felteszek egy újat, hátha vannak más, új tapasztalatok. Én depresszióra és enyhe szorongásra kaptam. Amiket eddig olvastam elvették a kedvemet, de adok neki egy esélyt.

2023. márc. 18. 14:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Pedig aranyszabàly hogy 5mg-ot kell szedni az elso 10 napban, fokozatosan kell hozzászoktatni magad. De van olyan orvos aki erről nem szól/ más véleményem van.
2023. márc. 25. 16:11
 12/25 anonim ***** válasza:
Egyből 10mg-ra elég sokan ilyen rosszul reagálnának.
2023. márc. 25. 16:13
 13/25 anonim válasza:
Nekem azt írta hogy kezdjük 10mgal aztán majd legyen 20mg. De nincs az az isten hogy ezt újra bevegyem. Egész nap úgy feküdtem itthon mint egy zombi ...hánytam és fájt a hasam. Úgy éreztem magam mintha mérget ettem volna...
2023. márc. 25. 16:38
 14/25 anonim ***** válasza:
Akkor is 5el érdemes kezdeni ha később 20 a cél, sőt valaki 2,5mg-vel kezd. Én ez alapján nem írnám le még a gyogyszert hiszen szinte normális hogy az egyből 10mgra ilyen rosszul reagaltál
2023. márc. 25. 16:50
 15/25 anonim válasza:
Követtem az orvos utasításait. Mivel soha nem volt még dolgom ezzel így nem kezdtem el improvizálni. Viszont a mai nap után ebből biztos nem veszek be többet. Nagyon régen egy rövid ideig szedtem egy más típusú gyógyszert. Attól nem rémlik hogy lett volna bármi problémám.
2023. márc. 25. 17:08
 16/25 anonim ***** válasza:
Èrtem, hogy követted az utasításait de pont most mondtam, hogy mi volt a baj. Még vàltoztathatsz rajta.
2023. márc. 25. 17:41
 17/25 anonim válasza:
Köszönöm szépen de nem. Ez a picike tabletta annyira elintézett hogy nem kérek belőle többet. Reggel 8kor vettem be...9 körül kihanytam aztán le is kellett feküdnom...dél körül tudtam enni egy kicsit de alig tudtam megállni a lábamon...aztán egész délután fájt a hasam és végül alul is kijött minden...most 6 óra körül kezdtem annyira összeszedni magam hogy el tudtam menni fürdeni. De még mindig nagyon furcsán érzem magam. Émelyeg a gyomrom és mintha tűvel szurkalnak a fejemet...nem érzem azt hogy akár az 5mgot is meg akarom próbálni ezután a nap után.
2023. márc. 25. 18:29
 18/25 anonim ***** válasza:
5 mg-ot szedtem, hatásos volt, végül elhagyhattam. Letenni sem volt egyszerű, állandóan aludni akartam, sokat fájt a fejem. Ami pedig brutálisan durva volt, hogy úgy éreztem magam, mint egy tüzelő macska. Konkrétan olyan érzésem volt, hogy bárhol, bárkivel egy hónap után ez megszűnt, de az óriási libidó nem igazán kellemes... Az álmaim is nagyon elborultak voltak, néha úgy keltem fel reggel, hogy atyaúristen. Vérnyomásom rémesen alacsony volt. Szerencsére most már jobb.
2023. márc. 25. 20:15
 19/25 A kérdező kommentje:
Ez a 3. hét hogy szedem, én 2,5mg-mal kezdtem, de felemelték 10mg-ra, mert egy hét után semmi hatása nem volt. Most már egy hete szedek ennyit és nem sok változást érzek. Néha napján jó, meg néha tudok boldog lenni, de legfőbb hatása, hogy mindenféle érzelmemet tompította. A jókat is persze. Még várok pár hetet, de az idő nagyrészében rosszul vagyok fizikailag is, reggel nem tudok kikelni az ágyból, mert borzalmas gyógyszeres másnaposságot érzek. Küzdök ellene, de tényleg borzalmas. Libidóm csökkent, első héten sokkal kevésbé éreztem még az érintéseket is, ez most már normálisra visszaállt.
2023. ápr. 2. 19:19
 20/25 anonim ***** válasza:
Igen, a pozitív érzelmeket is tompítja sajnos, az állandó másnaposság érzés meg szinte tipikus... nekem volt hasmenés-hányás is, akkor abbahagytam 3 hétre, majd újrakezdtük és azóta jobb.
2023. ápr. 2. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!