Szedte valaki a Scippa nevű antidepresszánst Frontinnal? Szerda óta szedem a Scippát, émelygés is volt meg eléggé leszedál. Tapasztalat?
1-2 évig szedtem én a Scippa 5mg-t, majd 10-re emeltük.(hatóanyaga: eszcitaloprám)
Előtte Stimulotont szedtem majdnem egy évig (hatóanyaga: szertralin), nem éreztem javulást egyiktől sem.
3 hónapig semmit sem szedtem, 3 hete kezdtem el a Citalopram Teva 20 mg-ot (hatóanyag: citalopram), amitől már most érzem a javulást, jobb a kedvem, szívesebben mozdulok ki itthonról, járok el társaságba, bár még hullámzó a hangulatom, de eddig egytől sem éreztem ilyen szintű javulást.
Frontint mindegyik mellé szedtem (0,25), először leszedált engem is, egész nap aludtam, az utóbbi dőben viszont csak annyit segít, hogy nem szorongom, nyugtalankodom, álmosítani nem álmosít.
Frontin magában nem érdemes szedni, én is szedtem így, de az nem oldja meg a problémát, csak pár órára megnyugtat, aztán ennyi.
Én most nagyon bízom ebben a citalopramban, frontint is csak akkor veszek be, ha olyan helyre megyek, ahol tudom, hogy csak szoronganék (2-3-4-et, ugye már megszokta a szervezetem ennyi év után).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!