Scippa hatása. Kinek mi a tapasztalata?
Bocsánat a lényeg kimaradt. Csak már nagyon kétségbe vagyok esve. Pánikbetegségre kaptam. És ahogy a gyógyszert kezdtem szedni, párhuzamosan járok pszichológushoz.
Pár éve jött ki nálam a pánikbetegség, akkor elég volt néhány hét gyógyszer nélkül is hogy rendbejöjjek. Most már nem éreztem más lehetőséget mint hogy gyógyszert szedjek
Személyiségzavar? Jajj ne nézz hülyének de ez mit jelenthet?
Pszichológus simán, most pénteken kezdek egy pszichoterápiát máshol. Csak kesore kaptam időpontot addig pedig gondoltam kiprobálom máshol.
Nagyon szeretnék már jól lenni. És ami bosszantó, hogy már voltam jobban, és mintha visszaestem volna egyik naprol a másikra
Akkor ha jól sejtem ez egy hosszú és nehéz út lesz igaz?…
Mindenhol azt írják és mondják hogy 2 hét utan hat az antidepresszans, mar letelt a ket het, és nagyon szeretnek mar visszaterni a rendes eletbe
A terápia általában 1-2 évig tartó folyamat. De lehet rövidebb és hosszabb is, sok mindentől függ.
Az antidepresszáns nem fogja megoldani a gondokat, csak elnyom és zombivá tesz. Ezért hosszútávon jobban megéri, egészségesebb terápiába invesztálni, mint tönkretenni a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!