Depresszióból van kiút?
Nyilván vannak sikersztorik, de azért nem mindegy, mire hat ki. Suliban vagy a munkahelyeden tudod hozni ugyanazt a szintet? Barátaiddal hogy állsz?
Mennyi idős vagy, milyenek alapvetően az életkörülményeid?
Mindenből van kiút.
És ezt most radikális szemszögből írom.
Úgy egy éve kezdődött mikor gyed után visszamentem dolgozni.
Először még jó volt, de aztán összevontak munkaköröket, leépítették majdnem az emberek felét. Home officeban vagyok, elvileg napi 8 órában. Gyakorlatilag napi 10-12-14 mikor mennyi munka van. Közben rendezem a gyerekeket, viszem őket ahova kell. Ha épp nem gépnél vagyok akkor mosok/főzök/takarítok, leckét írunk. Napi 4-5 órákat alszom. A végtelenségig kimerültem, semminek nem tudok már örülni. A gyerekeket is sokszor nyűgnek, feladatnak érzem, egy újabb kipipálandó feladatnak a listán, aminek sose érek a végére.
Barátaimmal fél éve nem beszéltem. Nincs kedvem/időm senkire.
Olyan jó lenne valamit azért csinálni, mert ahhoz van kedvem. Nem tudom mikor csináltam olyat, ami nem kötelesség, hanem magam miatt tettem. Egy fürdőt nem tudok venni, mert megjelenik a kétéves és mászik be mellém a kádba. Egyszerűen csak elegem lett mindenből. Bocsánat, csak jól esik leírni. Szeretnék pl kocogni, de nincs mikor, enni sincs időm, 45 kg-re fogytam 55ről az elmúlt évben, pedig semmit nem mozgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!